Problem z logowaniem

Akurat WoW to jedyna gra MMORPG w 3D, którą uważam za ładną graficznie. Co z tego, że modele postaci czy też budynków nie mają kilkunastu tysięcy trójkątów? WoW ma malownicze krajobrazy. Nie grałem ale widziałem sporo filmów i jak dla mnie grafika na nich jest po prostu piękna.

Mr. Hania ma racje, graficznie WoW jest o wiele ciekawszy niż Lineage 2, a przy tym ma większą grywalność. Mim zdaniem WoW przoduje grafiką i grywalnością nad L2 no ale cóż każdy gra w to co mu sie podoba więc...

Moja kumpela miała też problem z logowaniem.I co? Okazało się,że nie tylko server był zapchany,ale też ta wersja gry przestała chodzić na jej kompie.A wcześniej grała 3 miesiące!WoW to co innego.Chodzi jej do tej pory! Nie ma problemu z niczym.A co do grafy w Lineage 2 jest lepsza niż w WoWie. :lol::lol:

Witam, mam problem z logowaniem do Lineage II: The 1st Throne. Stworzyłem konto na playNC.com tak jak było nakazane i nie moge sie w grze zalogować. Cały czas jest napisane ze błedne hasło. Co robić i jaka jest przyczyna???