Witam, mam problem z logowaniem do Lineage II: The 1st Throne. Stworzyłem konto na playNC.com tak jak było nakazane i nie moge sie w grze zalogować. Cały czas jest napisane ze błedne hasło. Co robić i jaka jest przyczyna???
Problem z logowaniem
1.Trzeba zabulic :-x :-x
2.aktywowac konto
Jak chcesz grać na oficjalnych serwach to płać. Jak nie chcesz płacić to szukaj prywatnych. google.pl nie boli.
Ale mój kumpel od razu sie zalogował i gra...... Na pewno nie wykupywał abonamentu
nie no nie rób jak może miał trial albo po prostu gral na priv serwie ;/ nie ma bata zeby w l2 za friko grać
on ma racje nieda sie w L2 za daromo grac cheba ze na priv.
Taka wada tej gry.(UWAGA w pri :?: ach jest wiecej bledow i nniektorzy mowiom ze to tylko demo tej gry.
No ta sama płyta nawet....zalogował sie i gra
nie pamietam dokladnie adresu strony z serverami do L2 ale wpisz na google HopZone +Lineage2 i wyskoczy ci strona z 200 serverami do L2 ja polecam www.tehgamers.com a na oficialnym serverze NIE pograsz w L2
No ta sama płyta nawet....zalogował sie i gra
do łba można dostac z Toba xD
płaciłes za gre ? nie to masz pecha nie pograsz na oryginalnym
co z tego, ze ta sama plyta jak nawet pewnie konta nie masz na zadnym serwerze
wejdz tu:
http://www.white-eagle.com.pl/wwwpl/index.htmlp
wejdz w poradniki i kliknij "jak połączyć"
zrob wszystko jak pisze po kolei i graj w kamaela.
btw L2 na globie potanialo i to mocno 80pln za 2msc
Tak, ale osoby niepełnoletnie nie mające żadnych dochodów mogą sobie pomarzyć ^^
A może ktoś ma bogatych rodziców? ^^ 40 PLN to tyle że wyrozumiali rodzice mogą się szarpnąć A póki co to NCsoft dziwną taktykę stosuje. Można ją porównać do Drakuli:
-NCsoft stwarza (pozwala istnieć) prywatom
-Prywaty wyciągają graczy od offa
-Off wyciąga graczy od prywatów
-NCsoft walczy z prywatami...
Teraz zaczął wmontowywać jakieś śmiecie w GameGuarda żeby nas powstrzymać, ale oczywiście dzień później już mamy w łapach łatkę która to zmienia ^^
jak juz ktos chce placic to juz bardziej polecam WOWa.
WoW? FUJ!!! Jak można w to grać nie zauważając tej grafy :-/
Kozak ty grasz w Tibie wiec lepiej niemow nic o grafie..........
tibia ma ładniejszą grafe od wowa ;p
broda81, mówisz do weterana L2, więc (...)!A ty SupermenDa przestań szerzyć herezję
To w tym wypadku przepraszam Kozak niewiem czemu pomyslalem ze grasz w Tibie:)
WoW? FUJ!!! Jak można w to grać nie zauważając tej grafy :-/
Ha Ha Ha.... i jeszcze raz Haha. wiec tak weteranie L2. gralem w L2 od kad globale przechodzily z C1 na C2. Az do kamaeli. I powiem tak ze L2 sie chowa jezeli chodzi o WoWa. Glownym problemem L2 zawsze bylo brak balansu postaci. To albo dystro to allbo necrus albo Glad... a jeszcze wczesniej Daggerzy potem era Overlordow i lucznikow. A w WoWie tego nie ma tu nawet ta sama klasa moze sie roznic cieki ciekawemu rozwiazaniu "talenty" ktore daja kopa do poszczegolnych skilli