WItam jak zainstalował mi się ten nowy patch i loguje sie, to pokazuje mi sie KOLEJKA, pozycja w kolejcie ponad 9000 , przybliżony czas ; liczenie
i tak jest caąły czas. Też macie to samo? Ten patch zwalił coś czy tyle ludzi teraz wchodzi?
WItam jak zainstalował mi się ten nowy patch i loguje sie, to pokazuje mi sie KOLEJKA, pozycja w kolejcie ponad 9000 , przybliżony czas ; liczenie
i tak jest caąły czas. Też macie to samo? Ten patch zwalił coś czy tyle ludzi teraz wchodzi?
Nie wiem ja mam dziwnie, calculatin time .
czyli masz to co ja ;p;p i zmieniło mi sie z LICZENIE na 2h 35 min xd Boże widzisz nie grzmisz....
Wszyscy mamy to samo. Nic nie zrobimy. Pogram sobie jutro bądź wieczorkiem(może wieczorem będzie 10h zamiast 3 )
Serwery są wyłączone, strona również nie działa.
też mam ten problem ciekawe co się stało ;p
Właśnie: Co się stało? To pytanie zadaje sobie każdy, a czy jest ktoś kto zna na nie odpowiedź? Bo jak na razie taka osoba się nie pojawiła. Ja mam tylko cały czas "Liczenie" sprawdzałem na stronce i coś pisze że jest "Zajęty" żeby nie było przeciążenia. Według mnie powinni zrobić jakiś drugi serwer czy coś, bo na jednym to jest że tak powiem ch*jowo .Codziennie są jakieś kolejki na EU, czy na us jest tak samo?