Problem z logowaniem

Witam mam problem z logowaniem oto screen : fv47.png

Próbowałem logować się na dwóch kontach i zero reakcji. Przeinstalowałem klienta ale zero poprawy na innym laptopie działa wszystko normalnie. Może ktoś pomoże?

Dodam jeszcze że wczoraj grałem normalnie ale już wieczorem wyskakiwał ten błąd

i

warn_ico.png
Warn za Double Post. - crracked

Sprobuj cos takiego wejdz w panel sterowania potem system i zabezpieczenia nastepnie narzedzia administracyjne dalej uslugi i na koncu wylacz pomoc IP.

No niestety nic nie pomogło :(

Może reinstall? Coś kojarzę, że jak wyskakiwał mi podobny error, albo nawet ten sam, po zreinstalowaniu gry śmigało.

Po pierwsze czy ktoś ma dostęp do twojego komputera bądź routera ? Jeśli tak i ta osoba była wredna mogła zablokować możliwość łączenia się z portem 4099 (o ile dobrze pamiętam) który jest wymagany przez LoLa (czy port jest otwarty możesz sprawdzić na http://www.canyouseeme.org/ ) , druga opcja czy instalowałeś ostatnio jakiegoś firewalla, antywirusa, etc... ?? Jeśli tak to dodaj LoLa do wyjątków bo takie rzeczy też się czasem zdażają.

Nie nic nie instalowałem już dodałem LoLa do wyjątków i do routera maja dostęp rodzice lecz oni na tym się nie znają wiec zablokowanie portu odpada. Klienta też reinstalowalem

Hmm nie wiem zaczyna mi brakować pomysłów , aczkolwiek i tak byłoby miło jakbyś sprawdził czy ten port jest dostępny , poza tym mówiłeś że już reinstalowałeś LoLa więc jeśli to nie problem można wiedzieć jak to zrobiłeś ?? Bo zwykłe odinstalowanie przez panel sterowania potrafi zostawić po sobie trochę plików i informacji w rejestrze więc lepiej użyć jakiegoś programiku który usunie program razem z korzeniami. Jeśli dalej nic ci pomoże to ja odpadam bo nie mam pojęcia co to jeszcze może być.

Istnieje tylko napisanie do suportu. Albo jakiego masz antywirusa ?. Spróbuj go wyłączyć kiedyś jak taki komunikat miałem to wyłączyłem i włączyłem na nowo lapka.

Już odpowiadam na wszystkie pytania

@Laruk

Jeżeli coś odinstalowuje to zawsze po tym używam cclenera i sprawdzam czy pozostał jakiś folder

@DeimonD

Wyłączenie antywirusa nic nie dawało

ROZWIĄZANIE PROBLEMU!!!

Przeszukując google znalazłem filmik na jutubie jak rozwiązać problem a wiec: Wejdz w Internet Explorer następnie na stronę LoLa zmień na swój kraj np. Polska zaloguj się pozostaw stronę. Teraz odpal LoLa zaloguj się i już powinno działać

PS. Dziękuje za chęci w pomocy

Witam mam problem z logowaniem oto screen : fv47.png

Próbowałem logować się na dwóch kontach i zero reakcji. Przeinstalowałem klienta ale zero poprawy na innym laptopie działa wszystko normalnie. Może ktoś pomoże?

Dodam jeszcze że wczoraj grałem normalnie ale już wieczorem wyskakiwał ten błąd