Problem z lolem help proszę

Po formacie kompa i ponownym zainstalowaniu xp windows,lol mi nie działa wyskakuje mi taki błąd :

http://imageshack.us/photo/my-images/21/beztytuujtcu.png/

Ale jest coś głupiego jak przegrałem na pendrive to mi działa jak włanczam ale jak przeszuciłem z powrotem na pulpit jest ten error.

masz neta wogóle podpiętego ?.

a jak kur wa bym to napisał.

Pomyśl troszke co ?

ja tak raz miałem i musiałem zainstalować to na inną partycje.

na co wtf

o co chodzi wytłumacz mi

Ja miałem tak z LoLem PBE, że katalog z grą trzymałem w folderze z różnymi plikami i po wyjęciu go na pulpit i odpaleniu (administrator itp.) włączyło się.

To chyba Aids

dobra działa ale teraz mam inny problem za miast instalowania patcha to mi sie skanuje lol wtf

Odczekaj trochę. Jak go dopiero pobrałeś to musi przeskanować jaką wersję masz itp.

Btw. Popracuj nad pisownią.

ok do zamknięcia

Ps.ja tak pisze bo mi się nie chce pisać kumasz ?

a jak kur wa bym to napisał.Pomyśl troszke co ?

Z telefonu komórkowego, laptopa, z innego kompa nożesz k**wa nie wiem ;). Po scre. wygląda jakby nie mógł się połączyć z serverem więc myślałem że brak połączenia ;).

z telefonu z laptopa de fuk ja nie mam ani telefono ani laptopa mam tylko 13 lat ^^

Słownika też chyba nie masz , a szkoda...

Po pierwsze: skąd on miał wiedzieć ile masz lat? ("mam tylko 13 lat ^^").

Po drugie: chyba chce ci się skoro piszesz... ("a tak pisze bo mi się nie chce pisać kumasz").

Po trzecie: idź się ucz....to do potęgi klucz.("a nie do lola zasiadasz").

P.S. Proponuje korzystać z "google" jak nie masz pewności jak jakieś słowo napisać..

Sorry za offtop

skoro ci sie pisać nie chce to po co piszesz ? o_O nie rozumiem takich ludzi. a tak w ogóle to może kultury troche. jak oglądam co ty piszesz to aż sie nie chce oglądać....

Po formacie kompa i ponownym zainstalowaniu xp windows,lol mi nie działa wyskakuje mi taki błąd :

http://imageshack.us/photo/my-images/21/beztytuujtcu.png/

Ale jest coś głupiego jak przegrałem na pendrive to mi działa jak włanczam ale jak przeszuciłem z powrotem na pulpit jest ten error.