Problem z LoL'em

Padła mi jakiś czas temu karta graficzna w kompie. Była to o ile dobrze pamiętam Nvidia GeForce 7500gt.LoL przy tej karcie chodził mi w 25-35 fpsach.Odkupiłem Nvidie GeForce 8600gt.Zaczynając grę chwilowo mam jakieś 60 fpsów po jakieiś minucie fpsy spadaja do 5-10...

Mój pc:

Intel Pentium 4 3.06GhZ

Nvidia GeForce 8600GT

2.5 gb ramu ddr2

Miał może ktoś podobny problem? Proszę o pomoc.

Temperatury nowej karty graficznej można??

Spróbuj tej metody wpierw: w oprogramowaniu karty graf. ustaw z quality na performance. nastepnie w trzeciej zakladce powylączaj wszystko i w ustawieniach graficznych lola ustaw ilość klatek na max. oraz wyłącz większą część detali,efektów ze zmianą rozdzielczości.

Sprawdziłem temperature itp. programem gpu-z. Oto "skrin" :

http://gpuz.techpowerup.com/14/03/05/33a.png

#Edit

Dodatkowo przeinstalowałem lol'a i zrobiłem to co powiedział ziomek wyżej. Nie pomogło... Temperatury mierzone podczas normalnej pracy komputera, czyli wyłączona przeglądarka itp. po prostu mierzone na "czysto".

Odświeżam.

Padła mi jakiś czas temu karta graficzna w kompie. Była to o ile dobrze pamiętam Nvidia GeForce 7500gt.LoL przy tej karcie chodził mi w 25-35 fpsach.Odkupiłem Nvidie GeForce 8600gt.Zaczynając grę chwilowo mam jakieś 60 fpsów po jakieiś minucie fpsy spadaja do 5-10...

Mój pc:

Intel Pentium 4 3.06GhZ

Nvidia GeForce 8600GT

2.5 gb ramu ddr2

Miał może ktoś podobny problem? Proszę o pomoc.