Witam
Kilka dni temu zakupiłem monitor AOC i2269Vwm. Wszystko podłączone jest dobrze, jednak nie wiem dlaczego, nie działają w nim wbudowane głośniki. Sterowniki zostały zaistalowane.
Witam
Kilka dni temu zakupiłem monitor AOC i2269Vwm. Wszystko podłączone jest dobrze, jednak nie wiem dlaczego, nie działają w nim wbudowane głośniki. Sterowniki zostały zaistalowane.
Jeśli łączysz się za pomocą wejścia d-sub (analogowe te niebieskie) to dźwięku nie będzie jedynie to możesz podłączyć się za pomocą Hdmi wtedy będzie
i jeszcze możesz mieć zainstalowane 2 sterowniki od dzwieku (karta graficzna i realtek) wystarczy wtedy wyłączyć realteka i automatycznie sie przełączy
Mam monitor podłączony przez samo HDMI, owszem mam 2 stery dźwięku, wyłączyłem realteka i problem nadal występował. Rozwiązaniem okazało się przełączenie głośników w monitorze jako urządzenie domyślne. Teraz wszystko śmiga
Witam