Witam! Mój mały problem polega na tym, że czasami jak włączę komputer (Vista), to myszka (USB) zaczyna tak "migać", i wszystko się przycina. Gdy chcę wejść na mozille, trwa to do 30 sek. czasami gdy wcisne ctrl+alt+delete i dam menedżera zadań, myszka jest taka jak powinna być, ale nie zawsze . Czy jest na to, jakiś sposób? Jeśli nie ma trudno, jakoś się do tego przyzwyczaiłem
Problem z myszką
Jaki rocznik Kompa , i ile dałeś za myszke ?
A czy tak samo Ci sie przycina wtedy dzwiek?
Bo ja mam czasami taki problem że co jakąś określoną liczbę sekund wszystko sie przycina (klawiatura, myszka, dźwięk), jedyne rozwiązanie dla mnie to restart kompa.
Myszka droga, ponad 100 zł. Kompa mam juz 2 lata, z dźwiękiem nie sprawdzałem. Mi też restart pomaga
Ja też mam za 100 zł ale kompa 3 lata zawsze mi chodził dobrze tera mam Win 7 więc spróbój może inny system operacyjny Windowsa 7 wgraj albo XP :/ bo jak dobrze wiem to Vista zje***a
Zamierzam tak zrobić...
lub nowe sterowniki do myszki ?
Witam! Mój mały problem polega na tym, że czasami jak włączę komputer (Vista), to myszka (USB) zaczyna tak "migać", i wszystko się przycina. Gdy chcę wejść na mozille, trwa to do 30 sek. czasami gdy wcisne ctrl+alt+delete i dam menedżera zadań, myszka jest taka jak powinna być, ale nie zawsze . Czy jest na to, jakiś sposób? Jeśli nie ma trudno, jakoś się do tego przyzwyczaiłem