Witam. Od dłuższego czasu doświadczam dziwnych, nie wiem jak to dokładnie nazwać, "ścinek" myszki. Przejawia się to najczęściej poprzez załapanie dopiero dopiero 2 lub 3 kliknięcia myszy. Dla przykładu grając w jakiegoś CoD'a czy CS'a na 3 kliknięcia oddaję jeden strzał. Czasem załapuje za drugim, czasem za piątym. Innymi słowy nie ma reguły. Jeśli ktoś ma jakieś pomysły to będę wdzięczny za każdą pomoc. Strasznie uciążliwe stało się granie we wszelkiego rodzaju FPS'y. Jeśli będą potrzebne jeszcze jakieś informacje, dawajcie znać.
Problem z myszkami
Wyprobuj inna myszke, jesli bedzie dzialala ok to wina starej myszki, mozesz sproboeac wyczyscic, ale polecam po prostu kupic nowego gryzonia najlepiej na kablu
Właśnie nie dodałem tego, że problem występuje także z innymi myszkami. Obydwie są na kablu.
Problem rozwiązany. Jednak sposób na to był dość... nietypowy. Sprawę załatwiła aktualizacja sterowników do... karty graficznej. Nie wiem jaka byłą między tym zależność ale wygląda na to że problem zniknął. Jeśli ktoś kiedyś doświadczy podobnych ścinek myszy to niech spróbuje aktualizacji sterowników do karty graficznej w pierwszej kolejności.
Witam. Od dłuższego czasu doświadczam dziwnych, nie wiem jak to dokładnie nazwać, "ścinek" myszki. Przejawia się to najczęściej poprzez załapanie dopiero dopiero 2 lub 3 kliknięcia myszy. Dla przykładu grając w jakiegoś CoD'a czy CS'a na 3 kliknięcia oddaję jeden strzał. Czasem załapuje za drugim, czasem za piątym. Innymi słowy nie ma reguły. Jeśli ktoś ma jakieś pomysły to będę wdzięczny za każdą pomoc. Strasznie uciążliwe stało się granie we wszelkiego rodzaju FPS'y. Jeśli będą potrzebne jeszcze jakieś informacje, dawajcie znać.