Problem z netem - dziwny (?)

Hej,

nagle mi coś się zaczęło dziać netem podczas gry w Path of Exile. Gra oczywiście padła, teamspeak nie.

Połowa stron działa, połowa nie. Gdy wchodzę na router jest napisane :

Internet Connection : Dynamic IP (DHCP) Status : Unconnected

Mimo to strony niektóre działają np. mmorpg.org.pl ale facebook.pl czy google.pl już np. nie. Resetowałem router dwukrotnie - bez skutku.

O co może chodzić :C?

PS. Do gier też się połączyć nie mogę. Np. do PoE czy LoL (ale patch do LoLa pobrał mi się normalnie -_-)

Moze to dziwne ale mam to samo o.0 google mi nie działa.. Do diablo nie moge zalogowac ... youtube off...

Prawdopodobnie problemy u dostawcy internetu. Poczekaj do jutra, pewnie wszystko będzie działać, jeśli nie - dzwoń do "nich". ^^

Z moim dostawcą netów nie jestem w dobrych kontaktach. Wiem, że siedzi teraz jeden bo w panelu klienta można luknąć czy ktoś jest teraz na "pogotowiu". Telefonów frajer nie odbiera i na maile nie odpisuje :D

Prawdopodobnie problemy u dostawcy internetu. Poczekaj do jutra, pewnie wszystko będzie działać, jeśli nie - dzwoń do "nich". ^^

ja mam lokalnego więc wątpie .o.0 google pewnie nie ogarnia

Hej,

nagle mi coś się zaczęło dziać netem podczas gry w Path of Exile. Gra oczywiście padła, teamspeak nie.

Połowa stron działa, połowa nie. Gdy wchodzę na router jest napisane :

Internet Connection : Dynamic IP (DHCP) Status : Unconnected

Mimo to strony niektóre działają np. mmorpg.org.pl ale facebook.pl czy google.pl już np. nie. Resetowałem router dwukrotnie - bez skutku.

O co może chodzić :C?

PS. Do gier też się połączyć nie mogę. Np. do PoE czy LoL (ale patch do LoLa pobrał mi się normalnie -_-)