Wiec tak mam taki problem. Zazwyczaj jak cos sciagam to robie to za pomoca torrentow. I tu zaczynaja sie schody... Jak sciagam i w posiadaniu tego pliku nie jest tak duzo osob jest ok.... ale jak plik posiada sporo osob(chodzi mi o seederow czy tez uploaderow) potrafi mi poprostu zawiesic cala maszyne baaa robi to profilaktycznie co jakis czas... Co mnie bardzo wk***ia... Problemu nie bylo kiedy mialem XP z SP1 a zaczol sie pojawiac kiedy przeszlem na SP2 i dalej jest jak przeszlem na SP3 ;/ Mam internet radiowy 1024kbts lacze sie za pomoca tak zwanego PPPoP(co kolwiek to znaczy)
Czytalem spooro na necie na temat podobnych wpadek. Zainstalowalem se AVG Anti Vira ktory najlepiej wywala viry W32Win czy jak to sie zwie. Sa one wlasnie odpowiedzialne za zawiechy kompa i zazwyczaj siedza one w poszczegolnych portach. Zassalem tez programi WWDC ktory ma blokowac wormy w tych portach... a raczej zamykac te porty i tez GOWNO. Poszlem jeszcze dalej mysle se aaa moze limit laczen... wiec wlaczylem program xp-AntiSpy i zwiekszylem standartowe 50 na 200 i co tez GOWNO. Nie mam pojecia co dalej ;/ Jakies rady... poza formatem ktory i tak wiem ze nie pomoze