Problem z NFS: MW

Cześć. Mam problem z grą Need For Speed: Most Wanted. Gdy próbuje ją włączyć pokazuje się czarny ekran i wywala do pulpitu z napisem " Program... przestał działać ". Pomóżcie. : <

Podaj specyfikacje komputera. Jeszcze napisz czy to pirat, czy oryginał.

Pirat. Już grałem na tym lapku w NFS: MW więc to nie wina komputera.

Ustaw zgodność z Windowsem XP. Nie chce ci nic mówić, ale banda zaraz się zleci, że jesteś piratem i złodziejem.

Ustaw zgodność z Windowsem XP. Nie chce ci nic mówić, ale banda zaraz się zleci, że jesteś piratem i złodziejem.

Niestety. A tak na marginesie, mam NFS: MW na płycie, tyle że nie działa mi cd-rom ;)

Zaraz ustawię zgodność i napiszę czy pomogła ;)

Niestety nie pomogło. : <

Masz złego cracka,

Zainstaluj ponownie czystą grę, skopiuj sobie oryginalny plik exe, poszukaj innego cracka i testuj.

Widocznie ktoś zrobił albo złą wstawkę albo masz pecha i akurat na twoim sprzęcie nie działa.

Spec się odzywa: Nigdy nie było cracka .exe do mw. Trzeba było załadować obraz do deamona, a następnie przestawić opcję w pliku z ikonką czaszki i można było grać.

Spec się odzywa: Nigdy nie było cracka .exe do mw. Trzeba było załadować obraz do deamona, a następnie przestawić opcję w pliku z ikonką czaszki i można było grać.

cool story bro, ja jak i inni moi znajomi mieliśmy zwykły crack

Jest tylko jeden działający crack na windowsa 7, żadne zgodności nie pomogą

http://thepiratebay....NO-CD_DVD_Crack

Nawet cracka spece nie potrzeba ...

Wystarczy odpowiedni wpis rejestru...

Czyli to samo co ten program niby robi, tylko zmiana na stale ; )

Na wareznach znajdziecie ; )

cool story bro, ja jak i inni moi znajomi mieliśmy zwykły crackJest tylko jeden działający crack na windowsa 7, żadne zgodności nie pomogąhttp://thepiratebay....NO-CD_DVD_Crack

" Jest tylko jeden działający crack na windowsa 7 " - no to chyba nie ten ;)

Macie jeszcze jakieś pomysły ?

szukaj innych cracków, na 100% o to chodzi bo tak jest zawsze jak "gra przestaje odpowiadać" a sprzęt jest wystarczający by ruszyć grę.

Próbowałem wszystkich cracków jakie znalazłem. Żaden nie działał. Czy macie jakiś działający crack i PEWNOŚĆ, że on DZIAŁA ?

Przepraszam za double posta, ale teraz mam inny problem i nie chcę zakładać nowego tematu. Otóż gdy włączam Need For Speed: Most Wanted wyskakuje czarny obraz i po chwili komunikat beztytuuyuf.png

teraz ustaw kompatybilność z windows xp lub 98 i będzie ok.

Nie dziala : <

wersja którą instalowałeś to był RIP czy iso ?

iso

moze po prostu masz jakas lipną wersje,sprobuj sciagnac z jakiejs innej strony czy cos

Cześć. Mam problem z grą Need For Speed: Most Wanted. Gdy próbuje ją włączyć pokazuje się czarny ekran i wywala do pulpitu z napisem " Program... przestał działać ". Pomóżcie. : <