Cześć. Mam problem z grą Need For Speed: Most Wanted. Gdy próbuje ją włączyć pokazuje się czarny ekran i wywala do pulpitu z napisem " Program... przestał działać ". Pomóżcie. : <
Problem z NFS: MW
Podaj specyfikacje komputera. Jeszcze napisz czy to pirat, czy oryginał.
Pirat. Już grałem na tym lapku w NFS: MW więc to nie wina komputera.
Ustaw zgodność z Windowsem XP. Nie chce ci nic mówić, ale banda zaraz się zleci, że jesteś piratem i złodziejem.
Ustaw zgodność z Windowsem XP. Nie chce ci nic mówić, ale banda zaraz się zleci, że jesteś piratem i złodziejem.
Niestety. A tak na marginesie, mam NFS: MW na płycie, tyle że nie działa mi cd-rom
Zaraz ustawię zgodność i napiszę czy pomogła
Niestety nie pomogło. : <
Masz złego cracka,
Zainstaluj ponownie czystą grę, skopiuj sobie oryginalny plik exe, poszukaj innego cracka i testuj.
Widocznie ktoś zrobił albo złą wstawkę albo masz pecha i akurat na twoim sprzęcie nie działa.
Spec się odzywa: Nigdy nie było cracka .exe do mw. Trzeba było załadować obraz do deamona, a następnie przestawić opcję w pliku z ikonką czaszki i można było grać.
Spec się odzywa: Nigdy nie było cracka .exe do mw. Trzeba było załadować obraz do deamona, a następnie przestawić opcję w pliku z ikonką czaszki i można było grać.
cool story bro, ja jak i inni moi znajomi mieliśmy zwykły crack
Jest tylko jeden działający crack na windowsa 7, żadne zgodności nie pomogą
Nawet cracka spece nie potrzeba ...
Wystarczy odpowiedni wpis rejestru...
Czyli to samo co ten program niby robi, tylko zmiana na stale ; )
Na wareznach znajdziecie ; )
cool story bro, ja jak i inni moi znajomi mieliśmy zwykły crackJest tylko jeden działający crack na windowsa 7, żadne zgodności nie pomogąhttp://thepiratebay....NO-CD_DVD_Crack
" Jest tylko jeden działający crack na windowsa 7 " - no to chyba nie ten
Macie jeszcze jakieś pomysły ?
szukaj innych cracków, na 100% o to chodzi bo tak jest zawsze jak "gra przestaje odpowiadać" a sprzęt jest wystarczający by ruszyć grę.
Próbowałem wszystkich cracków jakie znalazłem. Żaden nie działał. Czy macie jakiś działający crack i PEWNOŚĆ, że on DZIAŁA ?
Przepraszam za double posta, ale teraz mam inny problem i nie chcę zakładać nowego tematu. Otóż gdy włączam Need For Speed: Most Wanted wyskakuje czarny obraz i po chwili komunikat
teraz ustaw kompatybilność z windows xp lub 98 i będzie ok.
Nie dziala : <
wersja którą instalowałeś to był RIP czy iso ?
iso
moze po prostu masz jakas lipną wersje,sprobuj sciagnac z jakiejs innej strony czy cos
Cześć. Mam problem z grą Need For Speed: Most Wanted. Gdy próbuje ją włączyć pokazuje się czarny ekran i wywala do pulpitu z napisem " Program... przestał działać ". Pomóżcie. : <