Problem z OBS'em

Witam drodzy użytkownicy portalu mmorpg.org.pl "przychodzę" do Was z pewnym problemem, otóż pobrałem program do nagrywania pulpitu Open Broadcaster Software i nie mogę nagrać pulpitu ;/ Nagrywanie okna działa, natomiast podczas nagrywania pulpitu mam czarny ekran. Dodam, iż posiadam system operacyjny Windows 8.1 64bit.

Liczę na Waszą pomoc!

Do nagrywania pulpitu Action , Dxtory idealne OBS jest bardziej do stremowania niz nagrywania

Tak, rozumie, ale OBS jest darmowy i po prostu chciałbym go wypróbować :) Jeżeli ktoś wie jak to naprawić/ustawić proszę o pomoc.

Ktoś? Coś?

Ty bierzesz "przechwytywanie okna" do nagrywania pulpitu? Może spróbuj "przechwytywanie monitora".

Przy przechwytywaniu okna widać obraz, który chcę nagrać (w sensie widać okno), natomiast kiedy kliknę przechwytywanie monitora mam czarny obraz.

Witam drodzy użytkownicy portalu mmorpg.org.pl "przychodzę" do Was z pewnym problemem, otóż pobrałem program do nagrywania pulpitu Open Broadcaster Software i nie mogę nagrać pulpitu ;/ Nagrywanie okna działa, natomiast podczas nagrywania pulpitu mam czarny ekran. Dodam, iż posiadam system operacyjny Windows 8.1 64bit.

Liczę na Waszą pomoc!