Problem z odpaleniem gry

witam.

mam problem z odpaleniem gry, gdy włączam ją z ikony na pulpicie odpala sie launcher, nie moge wcisnąć PLAY a gdy nacisne update/setting launcher sie wyłącza.

reinstalacja nie pomogła, gre moge włączyć przez 'game' ( z folderu Perfect World Entertainment\Forsaken World\update ) ale przy logowaniu pojawia sie komunikat ze gra jest nie aktualna i należy ją aktualizować, czytałem że można ją aktualizować przez 'patchersync' ( Perfect World Entertainment\Forsaken World\patchersync ) ale to też nic nie dało launcher nadal sie wyłączał.

mógłby mi ktoś pomóc rozwiązać ten problem ? :)

z góry dziękuje

pozdrawiam baqss

Pobierz grę z platformy STEAM, wszystkie problemy powinny zniknąć.

bedzie możliwe pobranie gry przez STEAM nie posiadając konta ? :P

Nie, ale konto zakładasz za darmo.

Nie, ale konto jest darmowe i zakładasz je w 2 minuty.Polecam STEAM nie tylko przez szybkie serwery, ale również łatwy system komunikacji się.

dzięki za szybką odpowiedz :)

ściągne i zdam znać czy działa ^^,

Jak nie zadziała to poszukaj w google plików , których potrzebujesz lub które przybywają wraz z patchami xD Krócej mówiąc pobierz patche z neta ;D

patche pobierałem tez z neta ale nie działały :P

ściągniecie gry przez STEAM rozwiązał problem, ale nie zachwyciła mnie ta gra za bardzo, jest kilka rzeczy ktorych jeszcze nie załapałem i dwa dni ktore narazie grałem to chyba za mało żeby już oceniać gre, zobacze co bd dalej ;D chciałem zagrac bo spodobała mi sie grafika a mam przymusową przerwe od ROM'a ^^,

dziękuje jeszcze raz za każdą pomoc ;)

Jeżeli gra na początku cię nie zachwyciła, to później nie będzie inaczej. Ciągła monotonia powtarzana x razy jednego dungeona, denerwujący quest tracker, powolna walka, z wyższym lvl to się nie zmieni.

właśnie jedyne co to zauważyłem że q nie są zbyt ciekawe i dość długo sie bije ale myślałem że jest to związane z dość małym lvl/słabym eq jak to zazwyczaj bywa na początku każdej gry a co do monotonni quest'ów które są wprowadzeniem ^^,

witam.

mam problem z odpaleniem gry, gdy włączam ją z ikony na pulpicie odpala sie launcher, nie moge wcisnąć PLAY a gdy nacisne update/setting launcher sie wyłącza.

reinstalacja nie pomogła, gre moge włączyć przez 'game' ( z folderu Perfect World Entertainment\Forsaken World\update ) ale przy logowaniu pojawia sie komunikat ze gra jest nie aktualna i należy ją aktualizować, czytałem że można ją aktualizować przez 'patchersync' ( Perfect World Entertainment\Forsaken World\patchersync ) ale to też nic nie dało launcher nadal sie wyłączał.

mógłby mi ktoś pomóc rozwiązać ten problem ? :)

z góry dziękuje

pozdrawiam baqss