Problem z Odpaleniem

Witam mam problem z odpaleniem gry. Gdy włączę grę to jak wciskam przycisk start to wychodzi mi taki błąd:

"Failed to run L2.exe. Please check file and try again"

wiem o co chodzi z nim ale mam pytanie czy znacie link do tego pliku?

a ankieta to po kiego?

a tak o :)

Witam mam problem z odpaleniem gry. Gdy włączę grę to jak wciskam przycisk start to wychodzi mi taki błąd:"Failed to run L2.exe. Please check file and try again"wiem o co chodzi z nim ale mam pytanie czy znacie link do tego pliku?

CHodzi cio o instalke czy juz zainstalowana gre? bo jak o zainstalowana bo bez konta za ktore musisz placic nie pograsz :D Lineage2 jest darmowe tylko na ptywatnych serverach... Co zrobic by taki znalesc.. wpisz na google "Hopzone +lineage2" (bez "") i znajdz jakis server dla siebie(ty pewno chcesz jakis polski to szukaj polskiego) i na kazdej stronie wybranego servera jest opisane krok po kroku co zrobic by sie polaczyc. Zazwyczaj jest to dzial How to Connect czy cos takiego a jak nie bedzie na BANK bedzie na forum tej strony. ja ci polece server www.line2age.net moj ziom jest tam GMem ;)

co do ankiety to Human :)

Witam mam problem z odpaleniem gry. Gdy włączę grę to jak wciskam przycisk start to wychodzi mi taki błąd:

"Failed to run L2.exe. Please check file and try again"

wiem o co chodzi z nim ale mam pytanie czy znacie link do tego pliku?