Witam tak wiec Panie i Panowie dobrze wiemy ze L2 od pewnego czasu tzn wprowadzeniu nowych kronik ma straszne problemy z optymalizacja.... (bynajmniej ja takie odczuwam ). Do czego zmierzam , otóż to iż na moim piecyku pójdzie wszystko póki co bez żadnej ściny. Wiem ze jest jakiś sposób na poprawę optymalizacji, jedli to coś pomoże gram na PL serwerze Lilith. Pozdrawiam i dziękuje z góry za wszystkie wskazówki! piona.
Problem z optymalizacja
razer game booster lub game booster 3 i odpowiednia konfiguracja tych programów, pisz jak potrzebujesz pomocy, odinstalowanie antywirusa
Jesteś pewien czy tu chodzi o fps czy o lagi ?
Ping w mmo może czasami nawet obcinać fpsy.
Tak jak kolega up napisał game boostery może inny anty vir
Dobrze byłoby jakbyś napisał specyfikacje swojego komputera.
Marianosw3n ma racje co do optymalizacji , sam miałem z tym problemy, porównując np kronike GOD od innovy na serwerze Polskim, do prywatnego serwera Ruskiego na kronice H5 , gdzie online wynosil ok. 7k.
A polski serwer z tego co wiem, nie ma onlinu większego niż 5-6k. chyba że się mylę, to mnie poprawcie
Mi pomógł program Game Booster 3. Jeszcze na koniec dodam, że mój składa się z karty graficznej ati mobility radeon x1600(ogólnie określając - gówno) , procka intel centrino duo , oraz 4gb RAM'u - SAM dziwię się żę mój komputer daje rade uruchomić l2, ale naszczęście gra obsługuje dx9 więc jak narazie jest dobrze
Pozdrawiam
Jesteś pewien czy tu chodzi o fps czy o lagi ?Ping w mmo może czasami nawet obcinać fpsy.Tak jak kolega up napisał game boostery może inny anty virDobrze byłoby jakbyś napisał specyfikacje swojego komputera.
Tak wiec kolego jesli chodzi o specyfikacje to do L2 akurat uzywam czegos takiego:
amd phenom II x6 1055T
Grafika radek HD 7990
Ram 16gb
w tym zestawie nie mam dysku ssd
Jesli chodzi o procek to zastepczy , czekam na serwisowany i73930k....
Witam tak wiec Panie i Panowie dobrze wiemy ze L2 od pewnego czasu tzn wprowadzeniu nowych kronik ma straszne problemy z optymalizacja.... (bynajmniej ja takie odczuwam ). Do czego zmierzam , otóż to iż na moim piecyku pójdzie wszystko póki co bez żadnej ściny. Wiem ze jest jakiś sposób na poprawę optymalizacji, jedli to coś pomoże gram na PL serwerze Lilith. Pozdrawiam i dziękuje z góry za wszystkie wskazówki! piona.