Problem z origin

Witam. Gdy chcę odpalić Batllefielda 3 wyskakuje mi taki oto komunikat "Nie można aktywowac gry Battlefield 3 na tym komputerze za pomocą wybranego konta Origin. Odszukaj klucz aktywacyjny i aktywuj swoją grę za pomocą swojego konta Origin." Dodam jeszcze, że przy próbie odpalenia simsów 3 także jest problem. Wyskakuje takie coś "Gra musi nawiązać połączenie z internetem, aby zweryfikować prawo własności do tej gry. Sprawdź, czy Twój komputer jest podłączony do sieci i spróbuj ponownie." Czy ktoś spotkał się z takim problemem i go rozwiązał?

Chciałbym się podczepić i zapytać:

jak naprawić problem z Sims 3, gdzie jak odpalam grę to wyskakuje Laucher i gdy tam klikam PLAY to gra się nie uruchamia (win 8 x64). Tak samo z dodatkami.

@Topic: Spróbuj aktywować na innym koncie.

Mój znajomy kiedyś miał problem z Battlefield'em 3. Przyczyną było podanie mniej niż osiemnastu lat. Klucz oczywiście się zmarnował a z graniem w BF'a 3 nici. Radził bym zobaczyć jaki wiek podałeś przy zarejestrowaniu konta.

Wiek tutaj na pewno nie ma nic do rzeczy bo przecież simsy 3 nie są 18+, a tez nie działają.

@Paweleqqk jak mam aktywować na innym koncie jak klucz został już wykorzystany? Gry zostały kupione w Humble Bundle po wpisaniu kodu normalnie gry zostały dodane do mojej biblioteki ściągnąłem je i gdy chcę je odpalić wyświetlają się te właśnie komunikaty.

Witam. Gdy chcę odpalić Batllefielda 3 wyskakuje mi taki oto komunikat "Nie można aktywowac gry Battlefield 3 na tym komputerze za pomocą wybranego konta Origin. Odszukaj klucz aktywacyjny i aktywuj swoją grę za pomocą swojego konta Origin." Dodam jeszcze, że przy próbie odpalenia simsów 3 także jest problem. Wyskakuje takie coś "Gra musi nawiązać połączenie z internetem, aby zweryfikować prawo własności do tej gry. Sprawdź, czy Twój komputer jest podłączony do sieci i spróbuj ponownie." Czy ktoś spotkał się z takim problemem i go rozwiązał?