Problem z padem xbox 360

Witam. Mam problem z padem. Jest to oryginalny pad xbox 360 bezprzewodowy. Niestety wczoraj ja zacząłem grac w "LOTR Wojna na północy" to coś zaczęło się psuć :/ A mianowicie pad wyłączał się przy walce z potworami O.O. Oczywiście gdy chodziłem nic się nie działo, dopiero przy walce zaczął świrować :/ Wydaje mi się że to przy wibracji coś się dzieje. Nie jest to wina baterii bo zmieniałem na nowe. Posiadam Windowsa 8.1.

P.S. Czy jest możliwość wyłączenia wibracji? W opcjach gry niestety nie mam takiej władzy :(

Pozdrawiam

Też czasami mam takie problemy, że podczas akcji mi się pad rozłącza. Według mnie problemem jest to, że przy wibracjach te baterie luzują się i się pad odłącza ale to moja teoria...

Przy samym X360 tez mam czasami ten problem. Jeśli to napewno nie wina baterii to spróbuj podklejić taśma kieszeń na baterie.

po prostu wetknijcie tą kieszeń na baterie porządnie do tego pada.

Nic nie dało podklejenie kieszeni oraz jest wsadzona dobrze kieszeń. A można jakaś wyłączyć wibracje pada? Bo zauważyłem ze jak wibruje to podświetlany okrąg logo Xbox przygasa albo wyłącza się całkiem :/

Witam. Mam problem z padem. Jest to oryginalny pad xbox 360 bezprzewodowy. Niestety wczoraj ja zacząłem grac w "LOTR Wojna na północy" to coś zaczęło się psuć :/ A mianowicie pad wyłączał się przy walce z potworami O.O. Oczywiście gdy chodziłem nic się nie działo, dopiero przy walce zaczął świrować :/ Wydaje mi się że to przy wibracji coś się dzieje. Nie jest to wina baterii bo zmieniałem na nowe. Posiadam Windowsa 8.1.

P.S. Czy jest możliwość wyłączenia wibracji? W opcjach gry niestety nie mam takiej władzy :(

Pozdrawiam