Mam taki mały problem a własciwie to wielki. Niepamietam passow na paypala ani danych ktor wpisywalem(poza nr tel;efonu). Jednak maila z nowymi passami nie dostaje. Jednoczesnie przez to nie mkoge zmienic w requiem konta z basic na premium bo automatycznie sciąga mi opłate za basic. Wiec moje pytanie jest takie: czy istnieje jaka kolwiek mozliwosc kontaktu z pomocą techniczną na paypalu bez podawania konta? Czy tez dozywotnio w czynie spolecznym bede placil im 8$?
Problem z paypal
Raczej Opcja Druga - Dożywotnio Będziesz Płacił 8$ -.-'
Możesz spróbować się z nimi skontaktować no ale szanse na odzyskanie konta bez choćby jednej ważnej informacji jest nikła...
DUBLE POSTER!! KILL HIM
//R3m4ke
Oł Fuk! Czekaj już mu bana daje Hmm ale to przez mojego neta ostatnio takie lagi mam że szok...
Walcze z nimi telefonicznie, juz wiem ze to wszystko przez to ze te H...(cenzura edit by R3m4ke - To sie pisze przez samo "H" ) nie wysyłają na gmiala:/
Mam taki mały problem a własciwie to wielki. Niepamietam passow na paypala ani danych ktor wpisywalem(poza nr tel;efonu). Jednak maila z nowymi passami nie dostaje. Jednoczesnie przez to nie mkoge zmienic w requiem konta z basic na premium bo automatycznie sciąga mi opłate za basic. Wiec moje pytanie jest takie: czy istnieje jaka kolwiek mozliwosc kontaktu z pomocą techniczną na paypalu bez podawania konta? Czy tez dozywotnio w czynie spolecznym bede placil im 8$?