Problem z pełnym ekranem

Witam

Mam następujący problem z ekranem podczas grania i TYLKO w GW 2. Otóż, gdy ustawiam sobie full screena na różnych rozdziałkach to tak czy siak PO BOKACH widać czarne paski i niezależnie od rozdzielczości jaką wybiorę te paski są zawsze i jedyna rozdzielczość przy której te paski znikają to full hd, jednak ja nie chcę swojego lapka aż tak piłować to chciałbym pograć na 1600x900.

Gram na lenovo y50-70 15 cali - czy ktoś mógłby mi pomóc rozwiązać problem ?

Spróbuj CTRL+ALT+F11.

Sam tego problemu nie miałem, ale spróbuj tego: prawy przycisk myszki na pulpicie > właściwości grafiki.

W panelu sterowniczym Intela zaznacz opcję "Skaluj pełny ekran". Spróbuj bez zaznaczonej opcji zastąpienia ustawień aplikacji a później z, jeśli nie pomoże.

Bez tytułu.png

Nie działa niestety , opcjami w intelu też się bawiłem i efekt jest jeszce gorszy :D Znalazłem jako takie rozwiązanie - gram na windowed full screen i wszystko jest okey, ale nie wiem jaka to rozdziałka jest, ale ujdzie.

Witam

Mam następujący problem z ekranem podczas grania i TYLKO w GW 2. Otóż, gdy ustawiam sobie full screena na różnych rozdziałkach to tak czy siak PO BOKACH widać czarne paski i niezależnie od rozdzielczości jaką wybiorę te paski są zawsze i jedyna rozdzielczość przy której te paski znikają to full hd, jednak ja nie chcę swojego lapka aż tak piłować to chciałbym pograć na 1600x900.

Gram na lenovo y50-70 15 cali - czy ktoś mógłby mi pomóc rozwiązać problem ?