Problem z plikami .dll

Cześć.

Mam system Windows 7 Ultimate 64 bit i przy większości instalacji programów, bądź wymaganych aktualizacji wyskakują błędy z plikami .dll. Jak narazie naliczyłem 3 różne pliki. Wygląda to mniej więcej tak:

9q0z.png

Ktoś wie jak to naprawić? Nie widzi mi się ściąganie tych plików w nieskończoność, bo wyskakują różne.

Nie mam pojęcia czemu, ale wyskakuje mi w tym cmd "Aby móc używać narzędzia sfc, musisz być administratorem z uruchomioną sesją konsoli" :/ A mam uprawnienia administratora.

@Edit

Dobra, mam.

Po zeskanowaniu wyskoczyło, że jest błąd w plikach C/Windows/Logs/CBS, np. w pliku CBS (jakiś tekstowy, przy otwarciu jest błąd).

DDraw jest częścią DirectX - korzysta z tego zdecydowana większość gier. Teoretycznie moznaby spróbowac odinstalwoac DirectX (wymaga to trochę gimnastyki, ale da się - google) i zainstalować ponownie.

Może zamiast kasowania i kombinowanie lepiej zainstalować ponownie DirectX na DirectX i problem powinnien zostać naprawiony.

Cześć.

Mam system Windows 7 Ultimate 64 bit i przy większości instalacji programów, bądź wymaganych aktualizacji wyskakują błędy z plikami .dll. Jak narazie naliczyłem 3 różne pliki. Wygląda to mniej więcej tak:

9q0z.png

Ktoś wie jak to naprawić? Nie widzi mi się ściąganie tych plików w nieskończoność, bo wyskakują różne.