Problem z płynnością BDO

Witam serdecznie. Posiadam taki oto sprzęt:

Intel i5 4460

AMD Radeon HD7770

8 GB Ram

Corsair 450 W

Asrock H81 M

Mimo posiadania sprzętu w wymaganiach rekomendowanych nie mogę uzyskać płynnej gry (podczas bicia mobów) nawet na ustawieniach low. Gram na rozdzielczości FHD. FPS-y wahają się w granicach 20-35.

Może miał ktoś podobny problem i opiszę jak go naprawić. Będę wdzięczny .

Pozdrawiam

Masz mało wydajna karte graficzna. Jest stara i nie jest do gier, choc mozna na niej pograc. Chociaz bys musial miec hd7850 aby pograc plynnie na srednich/low. Rekomendowane wymagania w dzisiejszych czasach to nic innego jak mozliwosc 'odpalenia gry' na maxymalnych ustawianiach, ale nie plynna gra. Podkreslam raz jeszcze slowo 'odpalić'. gdybys mial cos pokroju gtx 950 lub 960, ew R9 380 to moglbys sie pokusic o ustawienia nawet wysokie 'plynne'.

Dzięki za odpowiedź. Trochę poszukałem na necie i znalazłem opcję Optimization Mode . Ustawiłem Upscale i dostałem znaczny wzrost fpsów ale jakość grafiki znacznie spadła. Zmieniłem tekstury na medium i mam już stabilne 30 fpsów co pozwala na normalną grę.

powodzenia na karandzie czy siegach gdzie jest 80vs80vs80vs80 to pogadamy inaczej czy to pozwala na normalna gre :)

Nie mam zamiaru narazie na coś takiego chodzić :) . Proszę o zamknięcie tego tematu.

Pozdrawiam

Witam serdecznie. Posiadam taki oto sprzęt:

Intel i5 4460

AMD Radeon HD7770

8 GB Ram

Corsair 450 W

Asrock H81 M

Mimo posiadania sprzętu w wymaganiach rekomendowanych nie mogę uzyskać płynnej gry (podczas bicia mobów) nawet na ustawieniach low. Gram na rozdzielczości FHD. FPS-y wahają się w granicach 20-35.

Może miał ktoś podobny problem i opiszę jak go naprawić. Będę wdzięczny .

Pozdrawiam