Problem z płynnością internetu oraz klatkowaniem obrazu

Witajcie tak to znowu ja mam problem z wyżej wymienionymi rzeczami w windowsie. Windows XP SP3 mam aktualnie i mam problem z płynnością internetu oraz z tym, że obraz niekiedy klatkuje.

Jak macie jakieś rady stery czy coś proszę pisać.

Parametry to 2.5 GB RAM Procesor AMD Sempron 3000 Karta Gigabyte 7700 HD hmm płyta to msi n1996 am2 socket. W csie np ping mi skacze od 100 do 2000 na każdym serwerze. Jakieś rady macie ?

Aha dokładna nazwa płyty to msi m - 7260

Sterowniki mam bodajże dobre chyba, że znajdziecie jakieś.

klatkowanie obrazu to procesor. lagi płyta główna ma dziadowską kartę sieciową albo coś ze sterownikami do karty sieciowej....

Pomyślmy - masz Windows XP, który nie jest aktualizowany od tak dawna, że na bank już masz jakieś syfy na komputerze. Nie mniej zadzwoń do dostawcy i jeden problem może wynikać z drugiego.

Witajcie tak to znowu ja mam problem z wyżej wymienionymi rzeczami w windowsie. Windows XP SP3 mam aktualnie i mam problem z płynnością internetu oraz z tym, że obraz niekiedy klatkuje.

Jak macie jakieś rady stery czy coś proszę pisać.

Parametry to 2.5 GB RAM Procesor AMD Sempron 3000 Karta Gigabyte 7700 HD hmm płyta to msi n1996 am2 socket. W csie np ping mi skacze od 100 do 2000 na każdym serwerze. Jakieś rady macie ?

Aha dokładna nazwa płyty to msi m - 7260

Sterowniki mam bodajże dobre chyba, że znajdziecie jakieś.