Problem z pobieraniem

Siema. Właśnie chciałem zacząć przygodę z LoL'em ale jak pobieram to zajmuje to około 10godz(tak pisze) wiec nie rozumiem gra ma 2,2GB na kompie mam 20GB wolnego miejsca szybkość neta 11,0Mb/s i ogólnie takie gry co mają 2GB to pobieram w 2godziny. Jeśli ktoś wie co się mogło stać proszę żeby mi pomógł. :( :( :( :( :( :( :( :(

Może pobiera lola kilka ludzi na raz.Albo pisze 10 godzin na początku a za 5 minut pisze 3 godziny.

Miłej gry.

Żal.PL pobrałem LoL'a teraz jak mi się patchowanie załącza to jak dojedzie do 99% to mi się wyłącza.

Nie bulwersuj się tak :D spróbuj usunąć LoL'a (w tym wszystkie foldery tej gry itp.) wtedy gra powinna się bezproblemowo patchować. Miałem kiedyś podobny problem i zrobiłem to co napisałem i mi pomogło.

Eee ciekawe jak to chcesz zrobić usunąć LoL'a a potem go załączyć powodzenia.

Myśł.. chodzi o reinstal.

Chyba sobie odpuszczę. Moje starania nic nie dają :( Proszę o zamknięcie tematu.

Siema. Właśnie chciałem zacząć przygodę z LoL'em ale jak pobieram to zajmuje to około 10godz(tak pisze) wiec nie rozumiem gra ma 2,2GB na kompie mam 20GB wolnego miejsca szybkość neta 11,0Mb/s i ogólnie takie gry co mają 2GB to pobieram w 2godziny. Jeśli ktoś wie co się mogło stać proszę żeby mi pomógł. :( :( :( :( :( :( :( :(