Problem z pobieraniem

Witam!

Mam problem z pobraniem C9. Otóż pobierając normalnie (gdy pobieram przez torrent mam to samo), plik nie ściąga się do końca i gdy próbuje rozpakować archiwum wykakuje mi błąd że archiwum jest uszkodzone. Gdy pobieram pliki w partach, same po jakimś czasie przestają się pobierać i nie pobierają się do końca. Dodam że podobną sytuację miałem kiedyś z grą ARGO i nie znalazłem wyjścia z tej sytuacji. Zna ktoś może rozwiązanie mojego problemu?

Z góry dziękuje za odpowiedzi!

ściągnij jdownloaderem cały plik od webzena ( ten ponad 4 gb). Duzo osob mialo ten problem rowniez ja torrentami pobiera po 20 kb / s.....

Przez chrome pobierz, u mnie się pobrało normalnie.

Przez chrome mi " padało " 3 razy wiec nie radze versus chyba miales farta

Ściągnij torrentem - uTorrent, rozpakuj - Total Commander. :)

Ja ściągałem z chrome i jdownloadera, za każdym razem bez błędów. Chyba macie coś nie tak z połączeniem.

Przez torrenta również u mnie bez problemów.

Sciagnij jdownloaderem szybko i sprawnie

A jak ściągnąć tym jdownloaderem?

Ja również polecam Utorrent. Chrome 6 razy zrobił sobie ze mnie jaja. Betowej C dziewiątki nie polecam, sterowanie się do reszty mi zdupiło tylko dlatego że chciałem zamienić uniki ze skokiem ;P

Co jak co ale takiego faila ze strony gry nawet alfy nie przebaczę.

Ja również polecam Utorrent. Chrome 6 razy zrobił sobie ze mnie jaja. Betowej C dziewiątki nie polecam, sterowanie się do reszty mi zdupiło tylko dlatego że chciałem zamienić uniki ze skokiem ;PCo jak co ale takiego faila ze strony gry nawet alfy nie przebaczę.
Pisałem przecież że torrent nie działa (w pierwszym poście). Ale co to jest ten jdownloader i jak nim pobrać?
Pisałem przecież że torrent nie działa (w pierwszym poście). Ale co to jest ten jdownloader i jak nim pobrać?
Ogarnąłem JDownloader, ale i tak nie działa. To może być wina antyvirusa?

A ja wiem jak rozwiązać ten problem. Też tak miałem :) Zaznacz "po pobraniu zapisz" (automatycznie zaznacza otwórz). Mi coś takiego pomogło :)

A ja wiem jak rozwiązać ten problem. Też tak miałem Zaznacz "po pobraniu zapisz" (automatycznie zaznacza otwórz). Mi coś takiego pomogło
A czym pobierałeś?

Ja pobierałem przez chrome i wszystko cacy było...

@

Yngvi normalnie przez firefoxa(w partach).

Witam!

Mam problem z pobraniem C9. Otóż pobierając normalnie (gdy pobieram przez torrent mam to samo), plik nie ściąga się do końca i gdy próbuje rozpakować archiwum wykakuje mi błąd że archiwum jest uszkodzone. Gdy pobieram pliki w partach, same po jakimś czasie przestają się pobierać i nie pobierają się do końca. Dodam że podobną sytuację miałem kiedyś z grą ARGO i nie znalazłem wyjścia z tej sytuacji. Zna ktoś może rozwiązanie mojego problemu?

Z góry dziękuje za odpowiedzi!