Witam,
Wczoraj gra ściągnęła mi się do 67%, a dziś zaczyna się pobierać od 8% Wie ktoś czemu tak jest i co mogę z tym zrobić?
Witam,
Wczoraj gra ściągnęła mi się do 67%, a dziś zaczyna się pobierać od 8% Wie ktoś czemu tak jest i co mogę z tym zrobić?
Poszło dalej, czy jest poniżej tych 67% cały czas?
Ja ściągnąłem za jednym zamachem, więc nie jestem pewien, czy zapisuje się stan instalacji jeśli przerwiesz, czy nie.
Poszło dalej, czy jest poniżej tych 67% cały czas?Ja ściągnąłem za jednym zamachem, więc nie jestem pewien, czy zapisuje się stan instalacji jeśli przerwiesz, czy nie.
Proces pobierania napewno sie zapisuje, wcześniej przerywałem i nie było takiego problemu, nadal jest poniżej 67%
Teraz już nic nie zrobisz. Zostaw kompa włączone aż się ściągnie do końca i tyle. Miejsca na dysku na bank masz wystarczająco dużo, bo gdybyś nie miał to instalacja by w ogóle nie ruszyła.
Teraz już nic nie zrobisz. Zostaw kompa włączone aż się ściągnie do końca i tyle. Miejsca na dysku na bank masz wystarczająco dużo, bo gdybyś nie miał to instalacja by w ogóle nie ruszyła.
No to lipa, szczególnie przy prędkości pobierania 150kb/s...
jak ja ściągałem to tez wyskakiwało, że raz 30% raz 16% itp ale normalnie grę ściągnęło tylko te % skakały
jak ja ściągałem to tez wyskakiwało, że raz 30% raz 16% itp ale normalnie grę ściągnęło tylko te % skakały
No to jest jeszcze nadzieja a launchera masz z płyty czy ze strony? Może to też zależy od tego
Launcher TESO pobiera podobnie jak TERA. Jeżeli pobieranie przerwiesz to powinien stan się zapisać. Po uruchomieniu ponownym najpierw sprawdza, czy wszystko pobrało się poprawnie i pobiera dalej. Mozliwe jednak, że stan się nie zapisuje.
Launcher ze strony
Powinieneś za każdym razem kiedy chcesz wyłączyć przy pauzować. Chyba że teraz ci weryfikuje XD
Pobieranie doszło do 16
% i wyskoczył komunikat o crashu.Próbowałem pobrać ponownie lecz skutek jest taki sam.Co robić? Przeinstalowac grę?
To wygląda tak że najpierw ściąga 27gb i wtedy mamy chyba 22%? Następnie 22-60% ściąga coś koło 100mb 60-95% kolejne 5gb, 95-100% znów jakieś 100mb. Jeśli wyskoczył ci crash lepiej przeinstaluj wszystko.
Tak też zrobię, ale zaczynam się obawiać ze nie zdążę zagrać przed końcem ferii😩Może to przez to ze instalowałem cześć z płyty zamiast wszystkiego pobrać?
Tak też zrobię, ale zaczynam się obawiać ze nie zdążę zagrać przed końcem ferii😩Może to przez to ze instalowałem cześć z płyty zamiast wszystkiego pobrać?
Tzn weź to rozwiń. Jak mogłeś zainstalować tylko część gry z płyty? Albo zainstalowałeś co tam było, albo nie. I potem pozostało jedynie paczowanie do obecnej wersji i tyle.
Zainstalowałem wszystko co tam było xd
Witam,