Problem z priv-ami

Witam.

Mam taki oto problem z prywatnymi serwerami.

Odpalam jakiegoś serwa np. EliteMT2/Ravia.eu/PandoraMT2 etc. i po uruchomieniu launcher-a i naciśnięciu start gra w procesach jest przez sek. i znika.

Miałem tak kiedyś na 2 kompie ale samo się to naprawiło. To mnie męczy od roku. Metin2PL normalnie działa.

Próbowałem uruchamiać przez bezpośredni plik (~metin2.exe) i to samo się dzieje. Dodam że normalnie mogę grać na kamer modzie ale to jest nie legalne i za to może banik polecieć ;/

Nawet jak nie używam żadnych funkcji z niego to i tak w logach widać że na modzie grałem.

Proszę o pomoc!!!

Masz na tej samej partycji zainstalowane wszystkie lacznie z PL-em?Moźe to jest przyczyna

Odinstaluj ten kamer mod, to może jest przyczyna. Może ci zapora systemu windows blokować. Wirus. Albo poprostu reinstall Metina2 PL !! Masz jakiś może błąd w pliku. Albo jest przyczyna, że masz niezpatchowanego Metka ;)

^ up czytałeś do końca? metin2pl mi działa ale priv-y nie mogą

2^up nieważne na jakiej partycji na każdej jest tak samo.

@Ref.

Polecam - info w sygnaturze

Witam.

Mam taki oto problem z prywatnymi serwerami.

Odpalam jakiegoś serwa np. EliteMT2/Ravia.eu/PandoraMT2 etc. i po uruchomieniu launcher-a i naciśnięciu start gra w procesach jest przez sek. i znika.

Miałem tak kiedyś na 2 kompie ale samo się to naprawiło. To mnie męczy od roku. Metin2PL normalnie działa.

Próbowałem uruchamiać przez bezpośredni plik (~metin2.exe) i to samo się dzieje. Dodam że normalnie mogę grać na kamer modzie ale to jest nie legalne i za to może banik polecieć ;/

Nawet jak nie używam żadnych funkcji z niego to i tak w logach widać że na modzie grałem.

Proszę o pomoc!!!