Problem z przechodzeniem

Hej ^^

Mam problem z DN, a mianowice gdy tylko próbuje przejść przez mape/wyjściu z dungeonu gra wywala mnie do puplitu. Ten sam problem jest gdy zakładam nową postać, po próbie wejścia nią do gry pojawia mi się komunikat. "Program Dragon Nest został niespodziewanie zamknięty. System Windows powiadomi Cię gdy odnajdzie rozwiązenie problemu"

Screen'a nie mam bo się nie zapisuje, a próba wklejenia do Paint'a nic nie daje ^^

Gre 4 razy instalowałem i za każdym razem ten problem się pojawia.

post-13395-0-20780300-1362325981_thumb.j

taki komunikat zeby zglosic raport???

Nie, screen udało się w końcu zrobić... A na nim jest taki komunikat jak w 1szym poście.

jeśli możesz to podaj konfiguracje pc, bo takie coś może się dziać np jak twój pc nie wyrabia i podczas wychodzenia lub wchodzenia z dunga ilość fps dramatycznie spada do kilku a nawet do 0 i samoczynnie wywala błąd, bynajmniej znajomy miał tak z DN

Komp daje rade. Minimalne spełnia ,a nawet ma trochę "nadwyżki" ;D Gra cały czas działa płynnie~30 FPS w miastach i dungeonach przy 4 osobach i bossie spada do ok 25

@Dodam ,że mam ściągnięte najnowsze sterowniki.

Może to Ci pomoże: http://dragonnestpolska.pl/forum/Watek-calderock-village-wyjscie?action=lastpost

albo załóż tam nowy wątek, jak znajdziemy rozwiązanie to Ci pomożemy. Czyli najpierw spróbuj wyłączyć antywirusa, jeśli w ogóle masz. :P

Nic nie dało ;< Problem cały czas jest, dzięki za podanie strony^^ Temat już zrobiony:) Mam nadzieje ,że w końcu uda się coś z tym zrobić...

Hej ^^

Mam problem z DN, a mianowice gdy tylko próbuje przejść przez mape/wyjściu z dungeonu gra wywala mnie do puplitu. Ten sam problem jest gdy zakładam nową postać, po próbie wejścia nią do gry pojawia mi się komunikat. "Program Dragon Nest został niespodziewanie zamknięty. System Windows powiadomi Cię gdy odnajdzie rozwiązenie problemu"

Screen'a nie mam bo się nie zapisuje, a próba wklejenia do Paint'a nic nie daje ^^

Gre 4 razy instalowałem i za każdym razem ten problem się pojawia.

post-13395-0-20780300-1362325981_thumb.j