Problem z przeglądarką

Witam, od jakiegoś czasu mam problem z przeglądarką (Chrome).
Na youtube, muszę czasem odświeżyć stronę bo filmik nie chce się rozpocząć (denerwujące przy oglądaniu playlist), na 9gag.com posty czasem nie chcą się załadować, to samo z gifami albo się zacinają albo w ogóle nie rozpoczynają się. Do tej pory nie zwracałem na to uwagi, ale zaczęło mnie już to denerwować.

Jest jeszcze sprawa playerów online, ale to rozumiem już wina serwerów danego playera czy ładuje się normalnie i odtwarza czy pauzuje co chwilę by załadować?

Od razu mówię że nie zmienię na Firefoxa bądź inną przeglądarkę, Chrome używam od zawsze i pierwszy raz mam taki problem.

-Wyłącz dodatki i zobaczy czy działa

-zaktualizuj adobe flash

Generalnie Chrom zbiera mnóstwo śmiecia na dysku. Jak go używałem to zebrał mi perę ładnych GB danych, jednocześnie się sam zapychając. Więc pojadę klasykiem "reinstalacja" z dogłębnym ręcznym usuwaniem plików :)

aaa i polecam Operę jest oparta na silniku Chromium ;p i ma masę fajnych ficzerów, zwłaszcza do filmów (no chyba, że używasz paska bocznego, na operze jest zjebany)

Edit: co do ładowania to zależy też od jakości np. do 4k 60fps filmy mogą się zacinać i ładować przez słaby procek. Generalnie 1080 na yt przy nawet średnim łączu powinny chodzić bez zacinania i ładowania.

A ja Opery nie polecam, pokasowała mi w cholerę długich postów na forach RPG "bo tak", bo ma zaimplementowane jakieś chore skróty klawiszowe, które robisz nawet o tym nie wiedząc i ci czyści wszystko lul

Co do Chrome to ja do przeczyszczenia go polecam CCleaner, spróbuj najpierw nim to ogarnać, a potem ew. reinstall.

Przecież chrome ma takie same skróty jak opera xD może o gesty myszką Ci chodzi?

Zastosuję najpierw poradę z CCleanerem i Adobe Flash, dam później znać czy wszystko działa jak należy. Co do dodatków, raczej powątpiewam że to ich wina - używam niezmiennie tych samych dodatków już jakiś czas, nawet na poprzednim komputerze i nie napotkałem takiego problemu.

EDIT: Niestety ani CCleaner, czy też Adobe Flash nie pomogły. Problem dalej występuje. Chyba czeka mnie reinstall

Spróbuj przeskanować programem malwarebytes anti-malware, mnie już nie raz ocalił od formata.

Witam, od jakiegoś czasu mam problem z przeglądarką (Chrome).
Na youtube, muszę czasem odświeżyć stronę bo filmik nie chce się rozpocząć (denerwujące przy oglądaniu playlist), na 9gag.com posty czasem nie chcą się załadować, to samo z gifami albo się zacinają albo w ogóle nie rozpoczynają się. Do tej pory nie zwracałem na to uwagi, ale zaczęło mnie już to denerwować.

Jest jeszcze sprawa playerów online, ale to rozumiem już wina serwerów danego playera czy ładuje się normalnie i odtwarza czy pauzuje co chwilę by załadować?

Od razu mówię że nie zmienię na Firefoxa bądź inną przeglądarkę, Chrome używam od zawsze i pierwszy raz mam taki problem.