Problem z przeglądarkami

Witam. Ten problem mam od dawna i to nawet gdy zrobię formatę to za jakiś czas wraca. Otóż, nagle przychodzi mi moment gdy przestaje mi np. na Google Chrome działać niektóre strony internetowe. Potem to się dzieje np na Mozzilli itp. Czyszczenie rejestru, różnych wtyczek itd. nie pomaga. Gdy czyszczę Cclearnerem to na Google Chrome program się wiesza. Muszę korzystać niestety z Microsoft Edge który o dziwo działa bez zarzutu :(

Mialem podobny problem nawet po formacie. Dodatkowo jakies bzdury zaczęły mi wyskakiwać. Użyłem malwarebytes anti-malware darmowego. Znalazło troche syfu, potem proflaktycznie zrobiłem ponownie formata i wtedy problem sie rozwiązał definitywnie. :)

ADWclenner czy jakoś tak i po problemie FreeQ.

a co do tego problemu to może spróbuj poszukać czy ktoś inny nie ma podobnego problemu albo zobacz czy po przejściu w tryb awaryjny systemu z dostępem do internetu będzie dalej problem z tymi stronkami

Dzięki Freeq, pomogło i temat można zamknąć :)

Witam. Ten problem mam od dawna i to nawet gdy zrobię formatę to za jakiś czas wraca. Otóż, nagle przychodzi mi moment gdy przestaje mi np. na Google Chrome działać niektóre strony internetowe. Potem to się dzieje np na Mozzilli itp. Czyszczenie rejestru, różnych wtyczek itd. nie pomaga. Gdy czyszczę Cclearnerem to na Google Chrome program się wiesza. Muszę korzystać niestety z Microsoft Edge który o dziwo działa bez zarzutu :(