Problem z Przycinkami i szybkim zużyciem procesora

Witam mój następujący Setup to : Asus Nvidia GTS450

4 GB RAM Patriot

Procesor Intel Core I5 3.33 GHZ

Windows 7 64bity

Gra powinna mi na średnich hulać bez przycinek prawda?

Czemu tak nie jest? Gdy włączam GW albo inne programy nawet google Chrome to Procek zużywa się w 100 procentach

Ktoś wie co może się dziać? Przy ruszaniu myszką skacze mi do 20%. Mam podczas walki w GW 10 FPS Ktoś mógł by mi pomóc żeby gra normalnie chodziła?

Wirusy, jakiś trojan lub coś innego co spowalnia procesor, polecam sformatować komputer, albo przeskanować go jakimś dobrym antivirem najlepiej kaspersky bo avast i reszta to zwykłe gówno.

Chciałem dodać że ludzie ze którzy grają na Lapkach i są słabsze maja po 60 FPS/. Jak to zrobię będzie lepiej?

Chciałem dodać że ludzie ze którzy grają na Lapkach i są słabsze maja po 60 FPS/. Jak to zrobię będzie lepiej?

Jestem w 99% że tak, jeżeli nie to nie nazywam się Dobro xD.

No ściągam KASPERSKYego; D

Czekam na jeszcze jakieś inne odpowiedzi...

Aa zapomniał bym, jeżeli nie chcesz aby coś takiego się powtórzyło to zaopatrz się jeszcze w Advanced System Care.

Zrobiłem szybkie skanowanie itd i nic mi nie wykryło jak narazie :D

Zrobiłem szybkie skanowanie itd i nic mi nie wykryło jak narazie

I źle, nie rób szybkiego skanowania bo to ci nic nie da zrób pełne skanowanie co zajmie pewnie z 5h jak nie więcej a jak ci to nie pomoże to pozostaje ci tylko format, miałem podobny problem wręcz ten sam ale nie chciałem się bawić w skanowanie, więc zrobiłem formata i pomogło, wirusy nie są proste do usunięcia tak to jest jak się nie dba o komputer, taka smutna prawda, większość ludzi myśli "Ooo ale mam za***isty komputer na jakiego grzyba mi antrivirus, co się może stać" A potem przychodzą

z płaczem do pierwszego lepszego sklepu komputerowego i płacą durne 50zł za sformatowanie, gdzie każdy może zrobić to sam, mam na myśli ludzi młodych nie mówię tu i emerytach, aż muszę zapalić.

Nie chciało mi się bawić w skanowanie . Zrobiłem Format Komputer lepiej chodzi Plus znalazłem Program od Płyty głównej że podkręca się Procka do 3.8 ghz temp kompa w normie jak widze ;D

Witam mój następujący Setup to : Asus Nvidia GTS450

4 GB RAM Patriot

Procesor Intel Core I5 3.33 GHZ

Windows 7 64bity

Gra powinna mi na średnich hulać bez przycinek prawda?

Czemu tak nie jest? Gdy włączam GW albo inne programy nawet google Chrome to Procek zużywa się w 100 procentach

Ktoś wie co może się dziać? Przy ruszaniu myszką skacze mi do 20%. Mam podczas walki w GW 10 FPS Ktoś mógł by mi pomóc żeby gra normalnie chodziła?