Witam Zakupiłem nową Wymienioną wyżej grę i mam to na Pudełku www.przeklej.pl/plik/dscn2516-1-0038mf73oagh jak to naprawić/Wyprostować przejmuje się tym bo wydałem na nią 200 zł proszę o szybką porade/Sposób itp. lub dać argumenty żebym się nie przejmował dziękuję Pozdrawiam ^^
Problem z Pudełkiem Skyrim'a s
Co wyprostować/naprawić? Ja osobiście nic na zdjęciu nie widzę(możliwe, że flesz zasłonił). Poza tym, to jest tylko pudełko. Płytka cała? Nie ma żadnych uszkodzeń? Wiec nie ma się czym przejmować. Pudełka są właśnie od tego, żeby przyjąć jakieś uderzenie czy cokolwiek, aby płyta była cała.
Jak wyżej, to płyta + klucz wart = 199zł , pudło 1zł XD
Dzięki Ale Jeśli Już To Czy Ktoś wie gdzie kupić pudełko Blue RAy Disc w Częstochowie ważne by były do gier z góry dięki ^^
google.pl
Jak zobaczyłem ten temat, to pierwsza myśl, która mi się nasunęła to "Pewnie sie pyta jak pudełko otworzyć". Poważne mówię. Co do pudełka, wielkie hało, małe zagięcie, kupisz w byle sklepie komputerowym takie pudełeczko. Ja mam skyrima za free bo zassałem
Bez pudełka, bez problemów.
Witam Zakupiłem nową Wymienioną wyżej grę i mam to na Pudełku www.przeklej.pl/plik/dscn2516-1-0038mf73oagh jak to naprawić/Wyprostować przejmuje się tym bo wydałem na nią 200 zł proszę o szybką porade/Sposób itp. lub dać argumenty żebym się nie przejmował dziękuję Pozdrawiam ^^