Problem z questem - bug?

Witam od niedawna gram w GW2 gram Norami(tymi lodowymi ludzmi) zrobilem albo i nie musze sprawdzic 2x questa by zabic gryfa i ulepszyc bron u kowala. Niby pisze ze quest zrobiony ale szukalem po calej mapie tego kowala i nigdzie go nie moge znaleźć nie wiem co jest grane moze musze się wrócić po ta krew gryfona bo nic tam nie bralem tylko była gadka ... jesli ktos cos pamieta to byl bym wdzieczny za pomoc;) Moj ID w GW2 --> VampirLordPL.9205

Chodzi Ci o personal story ? Napisz pełną nazwę questa.

lol pierwszy raz widzę, żeby ktoś miał problem z questami w GW2 XD GJ!

warn_ico.png
Offtop -Revolutio

No faktycznie ;D osoba w 100 % nie znająca języka angielskiego przejdzie całą grę bez problemu ;D, ale jednak nie xD są wyjątki :P

A tak na poważnie to podaj nazwe questa bo teraz to się można tylko domyślać

Po opisie można powiedzieć że chodzi o Personal Story, "idź za zielonym znacznikiem". Niekiedy się buguje i nie widać go wtedy relog i powinno być ok.

Kurde felek ;D ja miałem bląd w misji dziwny teraz :D, zablokowałem się w klatce i nawet po włączeniu ponownym gry nie moglem z niej wyjsc xd, a dopiero potem zajarzyłem ze mam teleport hehe, ale dziwne sa te błędy choc jest to moj drugi dopiero

Z tą Vistą z katapultą, to z tego co pamiętam trzeba zagadać z typkiem, żeby cię wystrzelił na tą wieżę, ale nie pamiętam na milion procent ;p

No właśnie coś takiego :D, rozmawiaj z charem obok katapulty z tego co pamietam :D, a wystrzelą cie na wierze :)

Dobrze, że tutaj wszedłem, bo też miałem z tym problem. :D Myślałem, że trzeba jakoś do tej wieży drzwi otworzyć :)

Z tego co pamietam, to jak sie pogadalo z ktoryms ze straznikow pod wieza, to oni mowili, ze trzeba ics (chyba) na poludnie.

Ja na postaci nowej mam problem z tą katapultą bo jest tam cały czas ewent i nie moge zagadac :D no i problem ze masakra hehe

Zamiast bawić się w katapulty polecam odwiedzić Southsun Cove :)

Ano trzeba, trzeba. Achivki same się nie zbiorą!

Witam od niedawna gram w GW2 gram Norami(tymi lodowymi ludzmi) zrobilem albo i nie musze sprawdzic 2x questa by zabic gryfa i ulepszyc bron u kowala. Niby pisze ze quest zrobiony ale szukalem po calej mapie tego kowala i nigdzie go nie moge znaleźć nie wiem co jest grane moze musze się wrócić po ta krew gryfona bo nic tam nie bralem tylko była gadka ... jesli ktos cos pamieta to byl bym wdzieczny za pomoc;) Moj ID w GW2 --> VampirLordPL.9205