Problem z rejestracją

Witam. Otóż mam problem z rejestracją do Rifta, a mianowicie gdy chcę się zarejestrować, to w miejscu wpisuje się hasło ja wpisuję normalnie, klikam "Create Account", a moim oczom ukazuje się nad hasłem napis "Your password does not meet the minimum security requirements.". Pomoże mi ktoś? ;/

Twoje hasło nie spełnia minimalnych wymogów bezpieczeństwa -,-'

Może przetłumaczę jeszcze, wymyśl inne hasło, zapewne musi być przynajmniej jedna wielka litera, jedna mała litera i cyfra.

Przeczuwam wielki sukces w anglojęzycznej grze.

Hah, tylko, że tyle to wiem >.<. wymy ju r kombinacje has aha i wszystkie pola by na zielono.>

Zmień przeglądarkę. Niektóre strony nie potrafią poprawnie działać na niektórych przeglądarkach.

Tu nie chodzi o przeglądarkę. Hasło do konta rift musi mieć (przynajmniej) jedną cyfrę, jeden znak specjalny (np. spacja) i przynajmniej 12 liter. Z resztą pod polem do wpisania hasła masz podane wymagania.

Tak jak kolega wyżej napisał, niedawno sam musiałem wszystko zmieniać bo zmienili jakieś zabezpiecznia i problem leży w tym,że hasło musi mieć spacje:)jak dla mnie trochę dziwne,ale niech im będzie.

nie trzeba żadnej spacji wystarczy w haśle tylko specjalny znak typu #,%,!,*

Panowie ale ja wszystko to zrobiłem ! tam jest napisane co zrobić w rameczce i po wpisaniu hasła wszystko było na zielono, więc dobrze. :) Spróbuję z przeglądarką, może to pomoże.

PANOWIE!! Zarejestrowałem się :D Na mozilli podziałało ;) Wielkie dzięki dla wszystkich, teraz pozostaje tylko ściągać rifta ;/

warn_ico.png
Nie piszemy posta pod postem, istnieje opcja edytuj. - Dzz

a jak sie wpisze klucz taki do gry z allegro to trzeba kupic 1 miesiac i wtedy ma sie 2 miesiace gry?

@up

Nie do końca rozumiem o co Ci chodzi. Żeby zagrać musisz kupić podstawkę - teraz kosztuje chyba coś koło 25zł i w tym masz 1 miesiąc gry - a potem możesz przedłużać pre-paid.

Zapewne chodzi o to, czy ma kupić ten miesiąc gry. To działa tak w grach p2p. Po kupnie klucza (żeby mieć grę), trzeba potwierdzić subskrypcję. Bez tego nie ma nawet szansy zagrać. Można to zrobić na dwa sposoby:

1. Użyć karty kredytowej. Nie są pobierane z karty żadne pieniądze. Po udanym przypisaniu karty, aktywowane zostaje konto i przypisywane są do niego te 30 dni z kluczyka. Samą kartę można później usunąć z konta i nikt się nigdy nie dowie, że jej używałeś.

2. Kupić pre-paid. To taka wirtualna karta z czasem gry, jak do komórki. Wyróżniamy kilka czasów, najczęściej spotykane to: 15 dni (ok. 30zł), 30 dni (ok. 60zł), 60 dni (ok. 90zł). Gdy kupisz taką kartę, po prostu zamiast karty kredytowej, wybierasz pre-paid i wpisujesz z niego kodzik. Wtedy aktywowane zostaje twoje konto w grze, aktywowany zostaje czas z klucza gry (30 dni) i dodatkowo, dodane zostaje czas który kupiłeś w formie pre-paidu, 15, 30 lub 60 dni.

Pre-paidy można kupić na:

keye.pl

gamecodes.pl

rpgshop.pl

inexus.pl

Nie można zatrzymać czasu gry, czyli kupuję sobie pre-paida na 60 dni, pogram tydzień, gra mi się znudzi, to zatrzymam sobie czas i odpalę go kiedyś. Czegoś takiego zrobić nie można. Po użyciu pre-paida lub zakupieniu czasu przez kartę kredytową, nie można czasu gry zamrozić.

Witam. Otóż mam problem z rejestracją do Rifta, a mianowicie gdy chcę się zarejestrować, to w miejscu wpisuje się hasło ja wpisuję normalnie, klikam "Create Account", a moim oczom ukazuje się nad hasłem napis "Your password does not meet the minimum security requirements.". Pomoże mi ktoś? ;/