Problem z rejestracją

Witam, postanowiłem sprawdzić sobie ArcheAge oraz Rift jednak na mojej przeszkodzie stanęła rejestracja...Otóż zrobiłem wszystko jak był napisane na stronie głownej odnośnie rejestarcji itd. ale nie doszedł do mnie mail potwierdzający...Przy próbie założenia nowego konta na tym mailu wyskakuje mi komunikat, iż to konto e-mail jest już w użyciu, zaś podczas próby zalogowania się lub zmiany adresu e-mail strona Trion'u wgl. się nie ładuje...

Może miał ktoś podobny problem lub ma pomysl jak możnaby go rozwiązać, jeżeli tak proszę o pomoc ; )

Pozdrawiam! ;d

Załóż nowy email i nowe konto.

Próbowałem już z 4 różnymi mailami ;/

Dodam również, że podczas próby zalogowania się na konto kolegi wyskakuje mi bład : " Network operation timed out. Please check your connection. Error #2025"

Twój operator zbanował IP trionu - miałem to samo. Spróbuj przez CyberGhosta.

Raczej są po stronie Trionu jakieś problemy z serwerami bo nie można się zalogować, wczoraj do południa tak było było i dzisiaj też tak jest przy czym od dzisiaj rana już strona nawet nie działa.

CyberGhost pomógł jednak teraz wyskakuje mi Error 2024...

Ja wgl nie mogę wejść do gry to chyba tam u nich coś się dzieje.

Już mi wszystko działa. : ) Dzięki za pomoc.

od rana sa problemy z serverami i logowaniem, cos nowy patch spierniczyl

Witam, postanowiłem sprawdzić sobie ArcheAge oraz Rift jednak na mojej przeszkodzie stanęła rejestracja...Otóż zrobiłem wszystko jak był napisane na stronie głownej odnośnie rejestarcji itd. ale nie doszedł do mnie mail potwierdzający...Przy próbie założenia nowego konta na tym mailu wyskakuje mi komunikat, iż to konto e-mail jest już w użyciu, zaś podczas próby zalogowania się lub zmiany adresu e-mail strona Trion'u wgl. się nie ładuje...

Może miał ktoś podobny problem lub ma pomysl jak możnaby go rozwiązać, jeżeli tak proszę o pomoc ; )

Pozdrawiam! ;d