Problem z Requiem memento mori

Witam wszystkich,

mam problem z grą Requiem mianowicie sciągnąłem klienta, założyłem konto na warp portalu i jedyne co mi pozostalo do zrobienia to zrobienie konta do gry.

Czy jest możliwe stworzenie jeszcze konta czy poprostu opcja ta zostala zablokowana i nowi gracze nie pograja sobie na tym serwerze?

Witam wszystkich,mam problem z grą Requiem mianowicie sciągnąłem klienta, założyłem konto na warp portalu i jedyne co mi pozostalo do zrobienia to zrobienie konta do gry.Czy jest możliwe stworzenie jeszcze konta czy poprostu opcja ta zostala zablokowana i nowi gracze nie pograja sobie na tym serwerze?

Nie rozumiem pytania. Rejestracja działa w porządku.

Po aktywacji konta na portalu, MUSISZ zrobic konto DO REQUIEM!!! Czyli: Logujesz się na portal, potem szukasz opcji, by zrobic konto do gry, zakładasz i grasz.

Po aktywacji konta na poratlu, MUSISZ zrobic konto DO REQUIEM!!! Czyli: Logujesz się na portal, potem szukasz opcji, by zrobic konto do gry, zakładasz i grasz.

Mam założone konto na warp portal i chcę zrobic konto do gry no i jak koncze rejestracje do requiem to mi pisze, ze mam zablokowane konto.

Na oficjalnym forum wyczytalem ,że nowe konta z niektórych rejonów są zablokowane.

Jak by ktoś miał zbędne konto to chętnie przejmę :D

Ewentualnie ktoś mógłby zrobić mi konto jeśli potrafi napewno się odwdzięcze:P

Witam wszystkich,

mam problem z grą Requiem mianowicie sciągnąłem klienta, założyłem konto na warp portalu i jedyne co mi pozostalo do zrobienia to zrobienie konta do gry.

Czy jest możliwe stworzenie jeszcze konta czy poprostu opcja ta zostala zablokowana i nowi gracze nie pograja sobie na tym serwerze?