Problem z serwerem EUNE

Witam,
Od jakiegoś czasu na serwerze EUNE mam tzw freezy gry. Gdy lasthituje to gold pokazuje się dopiero po jakimś czasie i po paru sekundach wszystko się uspokaja i teleportuje mnie do miejsca w którym byłem,
Na EUW wszystko śmiga ładnie i tutaj pytanie czy jest jakaś na to rada? Dodam że ping/fps są w porządku.

Niech zgadnę,internet z neo ?

Dokladnie

Mam to samo,dzwoniłem pare razy...przysyłali techników ale okazuje się,że problemy mają na Serwerze Telios.

Nie naprawią tego i pogódź się z tym.

Moja rada?Zrób to co Ja,zadzwoń na infolinie,zgłoś i niech dadzą termin usunięcia usterki (jeśli w ciągu 30 dni od dnia,w który miała być usunięta usterka nie zostanie ona usunięta,masz prawo zerwać umowę).Ja właśnie czekam jeszcze 10 dni i biorę neta od innego dostawcy,który mi takiego syfu nie zaserwuje.

Ogólnie chodzi o to z tymi freezami,że pakiety się niby gubią a Neostrada nie potrafi się dogadać z Rito CZEGO skutkiem jest to,co właśnie mamy.

Witam,
Od jakiegoś czasu na serwerze EUNE mam tzw freezy gry. Gdy lasthituje to gold pokazuje się dopiero po jakimś czasie i po paru sekundach wszystko się uspokaja i teleportuje mnie do miejsca w którym byłem,
Na EUW wszystko śmiga ładnie i tutaj pytanie czy jest jakaś na to rada? Dodam że ping/fps są w porządku.