Problem z Skypem i prośba o jakieś kody na golda do wota :D

Siemka mam problem ze skypem,

Bawiłem się aby połączyć telefon z kompem aby kamerka mi działała na komputerze,

Niestety po zabawie usunołem myślałem że będzie ok ale jednak tak nie było ...

Dokładnie chodzi oto że jak ktoś do mnie dzwoni to wyłącza mi się skype,a jak wejdę w opcje i ustawienia video tak samo się wyłącza.

Tutaj udało mi się zrobić szybki scren ustawień video :

ocnid5hmem4x_t.jpg

Ps.Pamiętam że jak się bawiłem to coś wpisywałem w Start>Uruchom.. i coś tutaj wpisywałem,a po otworzeniu okna wpisałem jakiś adres nie pamiętam już jaki ale zdaję mi się że to jest przyczyna tego.

Dziękuję za wszelaki odpowiedzi

I Proszę o jak najszybszą odpowiedz

ref

Jeśli chodzi o golda mam z CdAction na 1000 i chyba 100 lub 500, chętnie przyjmę resztki PSC.

Tych PSC ja nie mam,ale bym był wdzięczny za jakiś kodzik :D

I proszę o pomoc w temacie

Ciężko Ci będzie pomóc jeżeli sam nie pamiętasz co dokładnie zrobiłeś, spróbuj sobie przypomnieć co wpisywałeś w "Uruchom" i co później. Jeżeli np wchodziłeś w regedit (zmieniałeś coś w rejestrze) to tylko wchodząc tam i zmieniając to co zmieniłeś możesz to naprawić.

Innym wyjściem może też być usunięcie Skype i zainstalowanie na nowo :P

Robiłem już to a w rejestrze nie pamiętam.. kurte

ref

ref

ref

spróbuj zainstalować starszą wersje skype'a , kiedyś miałem problem bo skype rozłączał rozmowy bez powodu , a po wgraniu starszej wersji problem znikną . Może i tobie pomoże

Siemka mam problem ze skypem,

Bawiłem się aby połączyć telefon z kompem aby kamerka mi działała na komputerze,

Niestety po zabawie usunołem myślałem że będzie ok ale jednak tak nie było ...

Dokładnie chodzi oto że jak ktoś do mnie dzwoni to wyłącza mi się skype,a jak wejdę w opcje i ustawienia video tak samo się wyłącza.

Tutaj udało mi się zrobić szybki scren ustawień video :

ocnid5hmem4x_t.jpg

Ps.Pamiętam że jak się bawiłem to coś wpisywałem w Start>Uruchom.. i coś tutaj wpisywałem,a po otworzeniu okna wpisałem jakiś adres nie pamiętam już jaki ale zdaję mi się że to jest przyczyna tego.

Dziękuję za wszelaki odpowiedzi

I Proszę o jak najszybszą odpowiedz