Problem z SnK - spojler

Jestem dopiero co po seansie i nie wiem czy może obróciłem głową w nieodpowiednim momencie czy coś i pominąłem to, bo nie mogę skumać pewnego fragmentu. Dokładnie chodzi o bodajże wyprawę 57? i zasadzkę w lesie na Annie. Z rozmowy Erwina, która miała miejsce przed wyprawą wynika, że cała operacja miała na celu schwytanie tegoż tytana. No ok, ale skąd Pan Smith się domyślił, że istnieje drugi po Erenie tego typu tytan? Z moich obserwacji nic nie wskazywało na to, aby były na to jakiekolwiek dowody.

PS Tak wiem, pisze się spoiler ;)

Mi sie wydaje ze to byly po prostu plotki i po jej zachowaniu i tym co robila, ze moze byc cos z nia nie tak.

Nie pamietam dokladnie calej akcji.

Dodatkowo chyba wskazowka byly jej wlosy.

Nie wiem czy o to chodzi.

Tu dokladniejszy opis postaci http://pl.shingekinokyojin.wikia.com/wiki/Annie_Leonhardt

ok, ale nawet jeżeli podejrzewali ją o zabicie tych dwóch tytanów w obozie, to raczej nie był to powód do podejrzeń, jakoby miała ona sama być tytanem.

bo zasadniczo to, że to właśnie ona jest tytanem okazało się później, jak starali się złapać ją w mieście, a w lesie chcieli złapać ją jako anomalie, tytana odbiegającego od normy, przynajmniej z tego co pamiętam jak oglądałem

Dawno to oglądałem i nie jestem pewny tego wszystkiego, ale nikt nie wiedział o tym że to Annie. Chcieli złapać odmieńca (Annie) bo wiedzieli że jest zainteresowany Erenem który robił jako przynętę.

Dopiero potem Armin mówi że to może być Annie

Tak, nie chodziło konkretnie o Annie, tylko o to, by złapać tytana typu Eren. Wszystko wyglądało na to, że Erwin jeszcze przed wyprawą zaplanował całą akcję, no i tu pojawia się problem. Skąd on wiedział, że może istnieć jeszcze jeden taki tytan, mimo że anime nie ukazało na ten temat żadnych dowodów.

ona zabiła tych dwóch tytanów, którzy zostali schwytani, to podsunęło myśl, że może być ktoś jeszcze taki jak Eren z tego co pamiętam

Wiadomo kiedy będzie kontynuacja BnS season 2?

Jestem dopiero co po seansie i nie wiem czy może obróciłem głową w nieodpowiednim momencie czy coś i pominąłem to, bo nie mogę skumać pewnego fragmentu. Dokładnie chodzi o bodajże wyprawę 57? i zasadzkę w lesie na Annie. Z rozmowy Erwina, która miała miejsce przed wyprawą wynika, że cała operacja miała na celu schwytanie tegoż tytana. No ok, ale skąd Pan Smith się domyślił, że istnieje drugi po Erenie tego typu tytan? Z moich obserwacji nic nie wskazywało na to, aby były na to jakiekolwiek dowody.

PS Tak wiem, pisze się spoiler ;)