Problem z Softem [Android]

Witam dzisiaj na Zte v5 zainstalowałem Cyanogenmod'a 11 i wszystko jest okej ale nie mogę się podłączyć do kompa.....Wie ktoś jak włączyć w nim mass storage?

Wpisałem w googlach to o co pytasz, proszę:

1. Go to the settings menu, and scroll down to “About phone.” Tap it.
  2. Scroll down to the bottom again, where you see “Build number.” (Your build number may vary from ours here.)
  3. Tap it seven (7) times. After the third tap, you’ll see a playful dialog that says you’re four taps away from being a developer. Continue tapping 4 more times and developer mode will appear in your main settings menu.

Btw. Jeżeli masz po polsku to - opcje->informacje o telefonie->Kliknij numer kompilacji 7 razy-> w głownych ustawieniach na dole powinieneś mieć opcje programisty-> tam jest debugowanie usb. Pozdrawiam.

PS. Ludzie odradzali Ci tego chińczyka, widzę, że to już drugi problem. :)

Tylko że to problem z Softem a nie z telefonem XD To wina mojego niedouczenia :P

Próbowałem już to co podałeś kilka razy i nie działało ale już sobie poradziłem :P Po prostu znalazlem gdzies opcje mass storage choć nie pamietam już gdzie bo jest to tak ukryte jakby chcieli się tego pozbyć :|

Temat do zamknięcia.

Pisałem, żebyś nie kombinował :/

Pisałem, żebyś nie kombinował :/

Nie zrozum mnie źle ale to jego wybór, ja również robię wiele rzeczy, na których się często nie znam lub mało znam żeby się czegoś nowego nauczyć. A tylko ten nie popełnia błędów kto nic nie robi.

Pozdrawiam i przepraszam za offtop.

Ale co kombinował? XD Wybrałem ten telefon i jestem cholernie zadowolony :) A to że zapomniałem już jak obsługiwać niektóre funkcje w androidzie to tylko moja wina.

Off.

Jak będziesz miał Kapec jakieś problemy z telefonem to pisz mi na PW. Mogę ci pomóc z wieloma problemami.

Sam zmieniam system co tydzień więc. :P

wgraj nowego softa najlepsze rozwiązanie :) z racji że pc ci nie czyta fona to włóż kartę micro sd do innego telefonu podłącz do kompa rzuć soft na karte micro sd i później wsadź do twojego fona i zainstaluj :)

i jak byś nie wiedział to tak można instalować softa z karty pamięci :)

Jak dla mnie najlepszy jest Stockowy system z zmienionym kernelem.

Teraz czekam na jakąś stabilną wersję CM12. :)

Witam dzisiaj na Zte v5 zainstalowałem Cyanogenmod'a 11 i wszystko jest okej ale nie mogę się podłączyć do kompa.....Wie ktoś jak włączyć w nim mass storage?