Witam dzisiaj na Zte v5 zainstalowałem Cyanogenmod'a 11 i wszystko jest okej ale nie mogę się podłączyć do kompa.....Wie ktoś jak włączyć w nim mass storage?
Problem z Softem [Android]
Wpisałem w googlach to o co pytasz, proszę:
- Go to the settings menu, and scroll down to “About phone.” Tap it.
- Scroll down to the bottom again, where you see “Build number.” (Your build number may vary from ours here.)
- Tap it seven (7) times. After the third tap, you’ll see a playful dialog that says you’re four taps away from being a developer. Continue tapping 4 more times and developer mode will appear in your main settings menu.
Btw. Jeżeli masz po polsku to - opcje->informacje o telefonie->Kliknij numer kompilacji 7 razy-> w głownych ustawieniach na dole powinieneś mieć opcje programisty-> tam jest debugowanie usb. Pozdrawiam.
PS. Ludzie odradzali Ci tego chińczyka, widzę, że to już drugi problem.
Tylko że to problem z Softem a nie z telefonem XD To wina mojego niedouczenia
Próbowałem już to co podałeś kilka razy i nie działało ale już sobie poradziłem Po prostu znalazlem gdzies opcje mass storage choć nie pamietam już gdzie bo jest to tak ukryte jakby chcieli się tego pozbyć :|
Temat do zamknięcia.
Pisałem, żebyś nie kombinował :/
Pisałem, żebyś nie kombinował :/
Nie zrozum mnie źle ale to jego wybór, ja również robię wiele rzeczy, na których się często nie znam lub mało znam żeby się czegoś nowego nauczyć. A tylko ten nie popełnia błędów kto nic nie robi.
Pozdrawiam i przepraszam za offtop.
Ale co kombinował? XD Wybrałem ten telefon i jestem cholernie zadowolony A to że zapomniałem już jak obsługiwać niektóre funkcje w androidzie to tylko moja wina.
Off.
Jak będziesz miał Kapec jakieś problemy z telefonem to pisz mi na PW. Mogę ci pomóc z wieloma problemami.
Sam zmieniam system co tydzień więc.
wgraj nowego softa najlepsze rozwiązanie z racji że pc ci nie czyta fona to włóż kartę micro sd do innego telefonu podłącz do kompa rzuć soft na karte micro sd i później wsadź do twojego fona i zainstaluj
i jak byś nie wiedział to tak można instalować softa z karty pamięci
Jak dla mnie najlepszy jest Stockowy system z zmienionym kernelem.
Teraz czekam na jakąś stabilną wersję CM12.
Witam dzisiaj na Zte v5 zainstalowałem Cyanogenmod'a 11 i wszystko jest okej ale nie mogę się podłączyć do kompa.....Wie ktoś jak włączyć w nim mass storage?