Witam. Ostatnio mam pewien problem z doładowaniami i siecią komórkową T-Mobile. Postaram się ją krótko wam przytoczyć.
Mam mixa w tej sieci na 25 zł i ostatnio, tydzień temu przyszedł mi sms, że za niedługo zostaną wyłączone połączenia wychodzące i należy doładować konto. Tylko, sęk w tym że ja doładowania mam na + czyli doładowałem więcej niż jest w umowie, i mam połączenia odblokowane do 2015 roku... Tak więc, poszedłem do sklepu i doładowałem konto. Nazajutrz przychodzi sms, że zostało 2 dni zablokowania połączeń wychodzących i przypominające o doładowaniu w kwocie oczywiście 25 zł. Dziwna sprawa. Jeszcze mam w ofercie takie coś, że gdy doładuje środki to powinno mi ta konto przyjść podwójna kwota doładowania. Co oczywiście nie nastąpiło. Ktoś mógłby mi pomóc w tej sprawie, wie co powinienem zrobić w tym przypadku? Bardzo proszę o pomoc.
PS. Nie wiem czy to ma jakieś powiązanie z tą sprawą, ale brakowało mi parę złotówek do pewnej rzeczy i doładowałem sobie konto kwotą 10zł. W pakiecie mam obowiązkowe co miesięczne doładowania za 25zł. Czy to może przez to mam te problemy? Sieć T-Mobile. BARDZO PROSZĘ O SZYBKIE ODPOWIEDZI BO NIE WIEM CO ZROBIĆ I JESTEM TROSZKĘ PRZERAŻONY TĄ SPRAWĄ! :c
Problem z T-Moblie
Ehh. Nikt nie ma zamiaru pomóc bliźniemu w potrzebie? :/ Słabo
PS. Tak więc bonusowe doładowanie, czyli podwójna kwota doładowania trafiła na moje konto z opóźnieniem 2 dniowym. Super. Dalej nie wiem, czy moje połączenia wychodzące będą zablokowane. Poczekam do jutra i pewnie sprawa sama się rozwiąże tak jak ta...
Chciałbym podziękować wszystkim użytkownikom, którzy w pocie czoła starali mi się pomóc. Niektórzy z nim stracili swoje życie. (Symboliczna świeczuszka [*]) Niektórzy zostali ciężko ranni i aktualnie walczą o życie w szpitalu. Modle się za was.
Chciałbym pozdrowić moich rodziców, którzy wspierali mnie całe życie, a szczególnie w ostatnich ciężkich chwilach mojego życia. Nie mogę zapomniec również o swojej siostrze która tak jak rodzice była ze mną i podnosiła mnie na duchu. Również chcę podziękować swoim dziadkom. Bez komentarza... =))
Lepiej zamknijcie post bo taki spam, że cały serwer laguje =)
Po prostu mało osób ma t-mobile, więc wiesz
Zawsze możesz przejść się do ich salonu, albo zadzwonić do supportu i wyjaśnić sprawę. Tutaj nikt ci nie pomoże, bo równie dobrze mógłbym założyć temat "Zablokowali mi kartę Visa - co robić ?" Idziemy do banku, wyjaśniamy sprawę i tyle.
Mix działa tak:
Po 10 każdego miesiąca musisz doładować za to 25zł. Nie ważne, że w poprzednim miesiącu wydałeś 200zł na doładowania, doładować musisz zawsze gdy Ci przypominają.
Jednak skoro doładowałeś gdy przyszedł sms z przypomnieniem, a termin dalej Cię goni idź do Biura, albo zadźwoń na BOK i wyjaśnij, że doładowałeś i nie powinieneś mieć takich problemów.
A co do "żalu" - nie każdy siedzi tutaj cały czas by od ręki dać odpowiedź. A 3h to nie tak dużo czasu, jakbyś po 3 tygodniach nie dostał odpowiedzi... Na dodatek na forum T-mobile, mógłbyś płakać...
Witam. Ostatnio mam pewien problem z doładowaniami i siecią komórkową T-Mobile. Postaram się ją krótko wam przytoczyć.
Mam mixa w tej sieci na 25 zł i ostatnio, tydzień temu przyszedł mi sms, że za niedługo zostaną wyłączone połączenia wychodzące i należy doładować konto. Tylko, sęk w tym że ja doładowania mam na + czyli doładowałem więcej niż jest w umowie, i mam połączenia odblokowane do 2015 roku... Tak więc, poszedłem do sklepu i doładowałem konto. Nazajutrz przychodzi sms, że zostało 2 dni zablokowania połączeń wychodzących i przypominające o doładowaniu w kwocie oczywiście 25 zł. Dziwna sprawa. Jeszcze mam w ofercie takie coś, że gdy doładuje środki to powinno mi ta konto przyjść podwójna kwota doładowania. Co oczywiście nie nastąpiło. Ktoś mógłby mi pomóc w tej sprawie, wie co powinienem zrobić w tym przypadku? Bardzo proszę o pomoc.
PS. Nie wiem czy to ma jakieś powiązanie z tą sprawą, ale brakowało mi parę złotówek do pewnej rzeczy i doładowałem sobie konto kwotą 10zł. W pakiecie mam obowiązkowe co miesięczne doładowania za 25zł. Czy to może przez to mam te problemy? Sieć T-Mobile. BARDZO PROSZĘ O SZYBKIE ODPOWIEDZI BO NIE WIEM CO ZROBIĆ I JESTEM TROSZKĘ PRZERAŻONY TĄ SPRAWĄ! :c