Problem z tabletem - HELP ME!

Witam. Mam mały problem z tabletem. Mianowicie praktycznie nie działa na nim Wi-Fi. Znaczy działa, ale po pewnym czasie jestem zasypywany komunikatami błędu typu "aplikacja internet została zatrzymana" i przeglądarka jak i Wi-Fi się wyłącza. To samo dzieje się choćby z Android Marketem. Próbowałem przywrócić ustawienia fabryczne tabletu, ale nic to nie dało. Tak więc myślę, że jedynym rozwiązaniem będzie całkowity format i instalacja na nowo Androida. I tu jest kolejny problem bowiem nie znam nazwy tego tabletu, jedynie numer modelu (P752SD), przypuszczam, że jest to Superpad i7. Android jaki na nim mam zainstalowany to 2.3.3. I teraz tak, potrzebuje kogoś kto wyjaśniłby mi jak mam tego Androida na ten tablet wgrać. Przez ostatnie 3 godziny przeczytałem już chyba z 10 poradników na ten temat, w każdym pokazane było inne oprogramowanie instalujące zależne od procesora czy czegoś tam tabletu. Tak więc jakie ja mam wybrać do instalacji i jaki Android będzie do tego tabletu najlepszy? Tak więc jeżeli możecie to wklejcie mi tu parę linków do tego co powinienem wybrać oraz małą instrukcje jak należy to poprawnie zainstalować. Za pomoc z góry dziękuję ; )

mod_ico.png
Przenoszę do problemów technicznych ~ NS