Problem z teksturami

Witam, pisze tutaj gdyz glowne forum GW2 nie dziala ? A moze dziala a nie potrafie na nie wejsc... W kazdym razie, jakis czas temu wyskoczyl mi blad w grze i musialem ja zamknac, po ponownym odpaleniu zmiejszyly mi sie wszystkie detale a rozdzielczosc spadla do najmniejszej... Niby nic, przestawilem wszystko jak bylo lecz jest jeden maly problem... Nie ma zadnej roznicy miedzy LOW a HIGH w przypadku tekstur... Tak i tak sa niesamowicie rozmazane a podloga wyglada jakby ktos sie na nia zespawal, moze ktos mial podobny problem ?

Odpale pozniej gre to podrzuce screeny, plox help, z taka grafa nie da sie nagrywac filmikow bo az wstyd :(

Upewnij się, że w opcjach masz ustawiony Render Sampling na Native.

Są tam 3 opcje:

Subsample - renderuje tekstury w niższej rozdzielczości niż natywna, to bardzo mocno zaniża wygląd gry ;) (jest zalecana dla bardzo słabych komputerów)

Native - renderuje w natywnej rozdzielczości

supersample - renderuje w rozdzielczości wyższej niż natywna. (jest zalecana dla super hiper NASA kopmuterów :D)

Rozdzielczość natywna to ta, którą masz ustawioną w grze.

Na to wpadlem wczesniej, grlaem na Native, pozniej samo wskoczylo mi na Subsample i teraz nie ma zadnej roznicy miedzy tymi trzema opcjami...

Zainstaluj najnowsze sterowniki do grafy, nawet jesli to ma byc wersja beta, to niech bedzie beta.

To nic nie pomoze. Rozumiem ze nikt nie mial podobnego problemu ?

Reinstall Game.

Daj screeny jak to wygląda. Nadmienię, że otwarto dział techniczny oficjalnego forum Guild Wars 2, zawsze możesz tam napisać o problemie też.

High:

Low:

Reinstaluje wlasnie gre, jesli nic nie pomoze udam sie do dzialu technicznego skoro zosstal otwarty Oo.

nie wiem jaką masz grafę, ale czy może masz ustawienie - zresetowało się może samo - takiego parametru jak: Poziom szczegółowości minimap - wydajność i wysoka wydajność sprawi, że tekstury na maxa będą tak właśnie rozmazane, zmiana na jakość/wysoka jakość pokaże ładne tekstury - sprawdź to w między czasie.

NO w koncu sensowna wypowiedz od kogos kto zna sie na rzeczy ! Dzieki wielke, czegos takiego to sie nie spodziewalem (bledem bylo to ze nie odpalilem zadnej innej gry).

Masz u mnie bronka !

można zamknąć

Witam, pisze tutaj gdyz glowne forum GW2 nie dziala ? A moze dziala a nie potrafie na nie wejsc... W kazdym razie, jakis czas temu wyskoczyl mi blad w grze i musialem ja zamknac, po ponownym odpaleniu zmiejszyly mi sie wszystkie detale a rozdzielczosc spadla do najmniejszej... Niby nic, przestawilem wszystko jak bylo lecz jest jeden maly problem... Nie ma zadnej roznicy miedzy LOW a HIGH w przypadku tekstur... Tak i tak sa niesamowicie rozmazane a podloga wyglada jakby ktos sie na nia zespawal, moze ktos mial podobny problem ?

Odpale pozniej gre to podrzuce screeny, plox help, z taka grafa nie da sie nagrywac filmikow bo az wstyd :(