Próbowałem już ponownie zainstalować grę itd. lecz nie przynosi to żadnych rezultatów. Może wy macie jakieś pomysły? Z góry dziękuje za pomoc : )
Problem z teksturami
Próbowałem już ponownie zainstalować grę itd. lecz nie przynosi to żadnych rezultatów. Może wy macie jakieś pomysły? Z góry dziękuje za pomoc : )
HAAAAAAAAAAAA nie wczytujo sie looooooooool slaby qmp ?
HA_HA CIOTA :-)
Pobaw się ustawieniami, zmniejsz szczegółowość terenu itd., inne gry działają bez zarzutu?
Tak wszystkie inne gry działają bez problemu. Zmiana ustawień nic nie daje niestety : C
A więc tak. Daj priorytety na maksa, skajapey teesy i inne TURN OFF !
Steam też off, to samo inne platformy co żrom ci ram
Jak słuchasz muzyki, to już nie słuchasz.
W grze, wszystko na minimum, cieni już nie zobaczysz, dźwięk w grze też wycisz.
Jak nadal nie widzisz gleby, to śrubka w dłoń i kręcisz kompa pucujesz na błysk ( możliwe, że proc Ci grzeje).
Sterowniki najnowsze? Jeśli tak to spróbuj https://eu.battle.net/support/en/article/how-to-reset-video-driver-settings
Możesz też sprawdzić spójność plików. Może któryś z patchy/hotfixów coś uszkodził?
Nadal nic... No cóż spróbuje walnąć format dysku może to coś da. Jeżeli nie no to cóż chyba po zabawnie : )
Dzięki za pomoc lecą "Lubię to" : D
to jest cos z shaderami (nie mylic z cieniami) mialem tak w innej grze ale niestety nie naprawilem tego
Mi też Hos laguje nawet na minimalnych, jednak nie o tym teraz. Jeśli masz laptopa nvidię/radka sprawdź czy odpalasz z dedykowaną grafiką. Jeśli masz tylko zintegrowaną grafikę, gra ma prawo nie działać.
Uruchom klienta 32bitowego.
O ile masz Nvidie( zakładam, że masz):
We have one workaround for this issue:
A może zwykły reinstall pomoże ?
Po co od razu formata...
Jaka wersja gry, pobrana do końca czy ta uproszczona ? słyszałem, że wiele osób ma ten problem i wystarczy pobrać całą zawartość gry.
Format rozwiązał problem całkowicie. Jeszcze raz dzięki wszystkim za pomoc, temat do zamknięcia.