Problem z teksturami

Siemka, mam nieciekawy problem z HotS'em objawiający się tym, że połowa tekstur mi się nie wczytuje : D
Nie to nie żart, takie pierdółki jak np. roślinność czy dekoracje jeszcze dają radę lecz już np. podłoże nie. Wygląda to o tak:
HeroesOfTheStorm_x64%202015-03-17%2017-3

Próbowałem już ponownie zainstalować grę itd. lecz nie przynosi to żadnych rezultatów. Może wy macie jakieś pomysły? Z góry dziękuje za pomoc : )

HAAAAAAAAAAAA nie wczytujo sie looooooooool slaby qmp ?

warn_ico.png
Spam ~ blaumro

HA_HA CIOTA :-)

warn_ico.png
Spam i obraza użytkownika

Pobaw się ustawieniami, zmniejsz szczegółowość terenu itd., inne gry działają bez zarzutu?

Tak wszystkie inne gry działają bez problemu. Zmiana ustawień nic nie daje niestety : C

A więc tak. Daj priorytety na maksa, skajapey teesy i inne TURN OFF !

Steam też off, to samo inne platformy co żrom ci ram

Jak słuchasz muzyki, to już nie słuchasz.

W grze, wszystko na minimum, cieni już nie zobaczysz, dźwięk w grze też wycisz.

Jak nadal nie widzisz gleby, to śrubka w dłoń i kręcisz kompa pucujesz na błysk ( możliwe, że proc Ci grzeje).

Sterowniki najnowsze? Jeśli tak to spróbuj https://eu.battle.net/support/en/article/how-to-reset-video-driver-settings

Możesz też sprawdzić spójność plików. Może któryś z patchy/hotfixów coś uszkodził?

Nadal nic... No cóż spróbuje walnąć format dysku może to coś da. Jeżeli nie no to cóż chyba po zabawnie : )
Dzięki za pomoc lecą "Lubię to" : D

to jest cos z shaderami (nie mylic z cieniami) mialem tak w innej grze ale niestety nie naprawilem tego

Mi też Hos laguje nawet na minimalnych, jednak nie o tym teraz. Jeśli masz laptopa nvidię/radka sprawdź czy odpalasz z dedykowaną grafiką. Jeśli masz tylko zintegrowaną grafikę, gra ma prawo nie działać.

Uruchom klienta 32bitowego.

O ile masz Nvidie( zakładam, że masz):

We have one workaround for this issue:
Go into the NVIDIA Control Panel (Right-click anywhere on your desktop).
Under 3D Settings, click on Manage 3D settings.
Click on Global Settings tab.
Click on Antialiasing - Mode
Change the Setting to Application-controlled
Click on Apply, and close the NVIDIA Control Panel.
Start up Heroes of the Storm.

A może zwykły reinstall pomoże ?

Po co od razu formata...

Jaka wersja gry, pobrana do końca czy ta uproszczona ? słyszałem, że wiele osób ma ten problem i wystarczy pobrać całą zawartość gry.

Format rozwiązał problem całkowicie. Jeszcze raz dzięki wszystkim za pomoc, temat do zamknięcia.

Siemka, mam nieciekawy problem z HotS'em objawiający się tym, że połowa tekstur mi się nie wczytuje : D
Nie to nie żart, takie pierdółki jak np. roślinność czy dekoracje jeszcze dają radę lecz już np. podłoże nie. Wygląda to o tak:

Próbowałem już ponownie zainstalować grę itd. lecz nie przynosi to żadnych rezultatów. Może wy macie jakieś pomysły? Z góry dziękuje za pomoc : )