Problem z telefonem!

Siemanko. Mam problem z moim telefonem xperia sola. Kiedy chce połączyć się z wi -fi to na chwile się łączy i zaraz się rozłącza i znów łączy i tak cyklicznie cały czas. O co tu chodzi powie mi ktoś ? :mellow:

próbowałeś łączyć się w kilku miejscach, czy tylko w jednym ?

no na innych ruterach dziala bo kumpel mi postawil z telefonu ... tylko w moim domu nie dziala gdzie na lapkach elegancko smiga

jaki masz router? to jest ważne, bo to może jego wina.

Miał dokładnie tak samo z routerem NETIA spot. (szajs jakich wiele).

Czasem się łączyło, czasami nie. A gdy już zostałem połączony, rozłączało mnie po jakiejś chwili.

Po zmianie routera pozbyłem się tego problemu.

Mam ten telefon i nie mam takiego problemu . Może masz zablokowane lub ustawione wewnętrzne hasło ? Bo też tak może być

mozliwe ze masz jakies filtrowanie po adresach mac, albo limit maksymalnych poalczen. tzn masz 2 laptopy, to 3 juz nie obsluzy.

Molziwe tez, ze mogles zle wpisac haslo do wifi, przez co cie rozlacza.

nie no bo najlpepsze jest to ze wczesniej nie mialem tego problemu a juz mam ten telefon jakies pol roku i wczoraj sie cos zj***** ; C

Siemanko. Mam problem z moim telefonem xperia sola. Kiedy chce połączyć się z wi -fi to na chwile się łączy i zaraz się rozłącza i znów łączy i tak cyklicznie cały czas. O co tu chodzi powie mi ktoś ? :mellow: