Problem z telefonem

Hej. Mam ostatnio nie lada problem z telefonem lg l5 e 610 (specjalnie tak zrobione dla ślepych :)).

Polega on na tym, że po wgraniu cm11 beta 10 od "peancm" - czy jakoś tak- telefon zaczął mi się resetować i jedyne co skutkuje to przywrócenie ustawień fabrycznych/wgranie kopi zapasowej oba w cmw. Ok próbowałem przywrócić normalny stockowy rom lecz są 2 problemy : przy podłączaniu tel do kompa on się resetuje o.o, a także kzd mi go nie wykrywa :/ Ktoś pomoże ? Mam nadzieję, że dość jasno wszystko opisałem :)

i pewnie zapomniałeś zrobić backupa? :) w razie błędów można powrócić do poprzedniego systemu

//// nie ważne doczytałem, że to już robiłeś

wszystko poczyszczone przed wgranie nowego roma ?

i pewnie zapomniałeś zrobić backupa? w razie błędów można powrócić do poprzedniego systemu //// nie ważne doczytałem, że to już robiłeśwszystko poczyszczone przed wgranie nowego roma ?

Tak, przed wgraniem cm11 beta 10 zrobiłem w cmw full wipe to jest wipe cache wipe dalvik i wipe data/factory reset ( leczy gdy potem grzebałem w plikach, to dogrzebałem się jeszcze do plików ze starego systemu - czytaj stock 4.1.2 jb o.o)

wiesz już nie pamietam ale można jeszcze coś wyczyścić jakieś 2 rzeczy poszukaj po romach może gdzieś będzie instrukcja

może ktoś jeszcze ma jakiś pomysł?

Hej. Mam ostatnio nie lada problem z telefonem lg l5 e 610 (specjalnie tak zrobione dla ślepych :)).

Polega on na tym, że po wgraniu cm11 beta 10 od "peancm" - czy jakoś tak- telefon zaczął mi się resetować i jedyne co skutkuje to przywrócenie ustawień fabrycznych/wgranie kopi zapasowej oba w cmw. Ok próbowałem przywrócić normalny stockowy rom lecz są 2 problemy : przy podłączaniu tel do kompa on się resetuje o.o, a także kzd mi go nie wykrywa :/ Ktoś pomoże ? Mam nadzieję, że dość jasno wszystko opisałem :)