Problem z tematami na forum

A więc tak ogólnie wszystko jest ok, ale czasami mam coś takiego jak wchodzę w tematy szukam mmo. Zdarza się to tylko czasami.

Zamiast otwarcia się tematu pokazuje się coś takiego.

Znalezione błędy

Przepraszamy, wystąpił błąd. Jeśli nie jesteś pewny jak używać tej opcji lub nie wiesz dlaczego wystąpił ten błąd, zajrzyj do tematów pomocy by uzyskać więcej informacji.

[#10344] Nie masz uprawnień do przeglądania tego tematu.

Użyteczne odnośniki

Odzyskiwanie zapomnianego hasła

Rejestracja nowego konta

Tematy pomocy

Kontakt z administratorem forum

Wróć

Dostałeś od kogoś blokadę ma jakieś opcje. Po prostu database nie chce Cie dalej przepuścić.

Najlepiej jakbyś mi podał linka do tematu, który owocuje takim błędem po próbie dostępu. Wtedy postaram się coś zaradzić. Najprawdopodbniej są to tematy przeniesione do kosza, ale mogę się mylić. Czekam na linka do konkretnego tematu i wtedy postaram się naprawić tę usterkę.

Pozdrawiam

http://mmorpg.org.pl/forum/topic/25598-www/ TO nie jest ten co wtedy ale z tym także mam owy problem.

Mogę dodać, że również mam taki problem ten sam błąd po próbie otwarcia w/w tematu.

Nie dam sobie ręki uciąć, ale jeżeli to dzieje się w dziale Szukam MMO, może to być spowodowane tym że Mod nie zatwierdził jeszcze tematu. Ale tak jak mówiłem, nie oddam ręki.

Ten błąd występuje ponieważ dany temat został usunięty niezbyt prawidłowo przez moderatora. Temat został usunięty z widoku, ale nie usunięty fizycznie. Dlatego też macie tego typu błąd. Nie przejmujcie się nim.

No to wypada, żeby modzi usuwali je w pełni, bo się czesto userzy nabijają :)

Aha, oki więc wszystko gra. Można zamknąć. :D

A więc tak ogólnie wszystko jest ok, ale czasami mam coś takiego jak wchodzę w tematy szukam mmo. Zdarza się to tylko czasami.

Zamiast otwarcia się tematu pokazuje się coś takiego.

Znalezione błędy

Przepraszamy, wystąpił błąd. Jeśli nie jesteś pewny jak używać tej opcji lub nie wiesz dlaczego wystąpił ten błąd, zajrzyj do tematów pomocy by uzyskać więcej informacji.

[#10344] Nie masz uprawnień do przeglądania tego tematu.

Użyteczne odnośniki

Odzyskiwanie zapomnianego hasła

Rejestracja nowego konta

Tematy pomocy

Kontakt z administratorem forum

Wróć