Problem z terą

siema :P mam teraz problem z terą bo zaczełem ściągać tere EU i na patchowaniu stoi mi 92% i ani rusz jak mógł by mi ktoś pomóc był bym bardzo wdzięczny :)

Zrestartuj launcher, lub, zpauzuj, wyłącz neta , spróbuj wznowic niech sie troche podławi bez neta, potem włącz neta , itp itd. trzeba sie pobawic :P, gdzies na youtube byl poradnik jak takie cos mozna ominąć.

otwórz jako administrator

wlacz wylacz i zostaw sciagnie sie w koncu

Ktoś wcześniej pisał ze to niby jakiś visual bug i ze trzeba pobrać jakiś pliczek i wtedy się patchuje wiec poszukaj gdzieś na googlach.

Ewentualnie możesz spróbować zapauzowac launcher, otworzyć zarządzanie sieciami, wyłączyć internet, odpauzowac launcher i potem włączyć internet.

mam teraz znowu problem :P chodzi o to że ściągłem na nowo tere ale teraz patch zatrzymał się na 26%

Wszystko jest w oficjalnym supporcie: http://support.enmasse.com/tera/patch-progress-stuck-on-applying-patch

Wystarczy poczekac/resnac i ciagnie dalej juz 2 klienty sciagnlem w ciahu 3-4 dni na rozncyh kompach i nie mam porblemu :)

już dałem rade :) możecie zamknąć temat :) i dzieki wszystkim za odp

Zamykam

siema :P mam teraz problem z terą bo zaczełem ściągać tere EU i na patchowaniu stoi mi 92% i ani rusz jak mógł by mi ktoś pomóc był bym bardzo wdzięczny :)