Problem z texturami

Witam mam taki problem iż gdy jestem w tym głównym dużym mieście na v to po chwili textury stają się nieostre pomimo tego iż ustawione są na maxa...i potem juz są tak cały czas aż nie zrestartuję gry :mellow: Da się jakoś wyłączyc to automatyczne obniżanie jakości textur?

Niech zgadnę, karta nvidii? Sam doświadczam tego problemu, gra potrafi wyglądać za***iście i działać płynnie, a nagle w chwile zacząć wyglądać jak kupa bez powodu. Ustawienia w grze nic tu nie pomogą, trzeba pobawić się panelem kontrolnym nvidii.

nie zgadłeś :P AMD :)

Systemy 32-bitowe ograniczają jakość tekstur po pewnym czasie gry coby utrzymać wydajność. Jest to związane z tym, że klient TERA jest dziurawy jak sito i ma memory leaki, czyli po prostu zżera coraz więcej pamięci.

Nie da się z tym nic zrobić poza instalacją 64-bitowego systemu + 4GB+ RAM.

Witam mam taki problem iż gdy jestem w tym głównym dużym mieście na v to po chwili textury stają się nieostre pomimo tego iż ustawione są na maxa...i potem juz są tak cały czas aż nie zrestartuję gry :mellow: Da się jakoś wyłączyc to automatyczne obniżanie jakości textur?