Problem z trybem PvE

Chciałem dzisiaj wypróbować nowe buildy dla jednego z moich bohaterów, więc chciałem włączyć tryb PvE na poziomie normalnym. Ku mojemu zdziwieniu, dostałem się do jakiegoś pokoju PvP na tej samej mapie. Po opuszczeniu rozgrywki (będąc w pokoju) i odczekaniu 5min kary, udało mi się wejść do pokoju PvE.

Po jednej rundzie wyłączyłem grę. Teraz mam ten sam problem, tylko że po opuszczeniu pokoju PvP i odczekaniu 15 min kary, znowu mnie skierowało do PvP, gdy chcę wejść do pokoju PvE.

Za każdym razem upewniłem się, czy dobrze ustawiłem wybór, lecz mam to dobrze.

Teraz ciągle mnie wywala do pokoju PvP zamiast do PvE.

Może mi ktoś pomóc?

Play > Custom > Create Game , dodaj se boty i gotowe..

Dzięki Czarodziej, na razie to mi pomogło, lecz ciekawy jestem, dlaczego mam ten problem i jak go naprawić. Ale jeszcze raz dzięki.

Chciałem dzisiaj wypróbować nowe buildy dla jednego z moich bohaterów, więc chciałem włączyć tryb PvE na poziomie normalnym. Ku mojemu zdziwieniu, dostałem się do jakiegoś pokoju PvP na tej samej mapie. Po opuszczeniu rozgrywki (będąc w pokoju) i odczekaniu 5min kary, udało mi się wejść do pokoju PvE.

Po jednej rundzie wyłączyłem grę. Teraz mam ten sam problem, tylko że po opuszczeniu pokoju PvP i odczekaniu 15 min kary, znowu mnie skierowało do PvP, gdy chcę wejść do pokoju PvE.

Za każdym razem upewniłem się, czy dobrze ustawiłem wybór, lecz mam to dobrze.

Teraz ciągle mnie wywala do pokoju PvP zamiast do PvE.

Może mi ktoś pomóc?